Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
Serveis a l'empresa

  • Serveis gratuïts de Digitalització de la Fundació Bit. Destinats a totes les empreses de les Illes Balears
             Consultes bàsiques: qualsevol consulta relacionada amb la digitalització que puguin tenir les empreses, via presencial, telefònica, mail, videotrucada, etc. Des de muntar un WhatsApp Web, un Facebook, campanyes d'Instagram, cercar un CRM, etc...: enviant un correu a digitalitzacio@fundaciobit.org

            Agenda transformació digital, per estar al dia de les jornades i cursos en temes de digitalització a les IB. 

            Directori Empreses TIC, per trobar els professionals del sector que tens més aprop de casa i com contactar-los per contractar serveis TIC.

            Recursos Formatius "Forma't per a innovar a la teva pime", web per a l'autoformació en competències digitals per a empreses i emprenedors.
           
             Publicacions - Material de divulgació, informes, estudis i guies.

            Càpsules formatives, formacions de 60 min dirigides a petites empreses sobre temes molt concrets relacionats amb la digitalització.

            Consultes personalitzades: anàlisi de necessitats mitjançant reunions, pla d'actuació i acompanyament, via presencial, videotrucada, etc: enviant un correu a digitalitzacio@fundaciobit.org

            Transformació Digital: diagnòstic i pla d'implemntació (pendent de posada en marxa).   


En el marc de l'acord de col·laboració entre la Fundació per a Persones amb discapacitat de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca s'ofereixen uns serveis gratuïts d’assessorament i auditoria als establiments turístics (allotjaments, activitats i serveis complementaris) a fi d’identificar els serveis turístics adaptats disponibles a l’illa, encara que sigui parcialment.

Amb la informació dels establiments accessibles que s'obtengui de les auditories, la FFTM realitzarà una promoció específica del turisme accessible a Menorca.

Si esteis interessats en participar en aquest projecte, podeu sol·licitar l'assessorament i auditoria pel vostre establiment mitjançant el qüestionari online.

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut