Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO

Notícies

 
Obert el termini d'inscripcions fins dia 14 de gener per les ofertes de feina del programa de foment de l’ocupació SOIB Reactiva 2021 per fer front als efectes de la COVID.
 
SI VOLEU CONSULTAR L'EXPEDIENT DE TRAMITACIÓ DEL NOMENAMENT DE LLORENÇ HUGUET COM A FILL IL·LUSTRE DE FERRERIES, PER TAL D'APORTAR-HI QUALSEVOL SUGGERIMENT O ESMENA, DIRIGIR-VOS A LA SEU ELECTRÒNICA- TAULER D'ANUNCIS- EDICTES O COPIAU EL SEGÜENT ENLLAÇ: http://www.ajferreries.org/Tauler/ObrirEdicte.aspx?Id=149
 
Itineraris diferenciats per a joves menors de 30 anys i per a majors de 30 anys.
 
L’Ajuntament de Ferreries juntament amb la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Conselleria de Benestar Social del Consell Insular de Menorca inauguraran l’ampliació de la residència geriàtrica el pròxim dissabte 11 de desembre amb una jornada de portes obertes.
 
La programació d’aquest any s’ha centrat en la dinamització dels caps de setmana i amb la recuperació de la Fira de Nadal que no es va poder dur a terme el 2020.
 
Publicada l'oferta de contractació per les obres de millora del mirador nº1 de l'avinguda de Sa Punta de Cala Galdana
 
Ja tenim aquí el programa de la nostra Fira de Nadal d'aquest any!
Consulta totes les activitats, actuacions i tallers que tenim programats!
Us hi esperam!
 
Després de mesos de tramitació, finalment s’ha aprovat la gestió dels serveis que es trobaven en licitació en dos Plens Extraordinaris celebrats el passat 4 de novembre i, ahir, 11 de novembre. A més, en aquest últim s’ha realitzat una modificació pressupostària per fer front a la torrentada.
 
Del 26 de novembre al 17 de desembre de 2021
 
Ja tenim obertes les inscripcions per a participar en la XVIII Fira de Nadal de Ferreries.
 
Ja tenim aquí la programació la XX Fira d'artesania, artística i agroalimentària de Ferreries!
 
Valoració de danys i sol·licitud d'ajudes del Ministeri.
 
Ferreries celebra el Dia Europeu de les Llengües amb l'adhesió institucional i amb el desenvolupament d'una sèrie d'activitats:
Divendres 24 a la plaça de Francesc d'Albranca a les 11h l'alumnat de cinquè i sisè de les escoles del poble confeccionarà el Mural de les Llengües.
Dissabte 25 setembre a la plaça d'Espanya a les 12h es farà un contacontes en anglès i un taller de manualitats amb la col·laboració del centre Play & Learn English a Ferreries.
 
Vine a veure'ns, segur que et podem ajudar!
 
Es publica la resolució provisional d'admesos i exclosos de la convocatòria d'ajuts Covid-19 de l'Ajuntament de Ferreries per l'any 2021.
 
El projecte Cohort DESVELA té com a objectiu analitzar si les aptituds personals relacionades amb les conductes estan associades de manera independent a la incidència de morbiditat.
 
Alaior i Ferreries són els primers municipis de Menorca adherits al projecte Emblemàtics Balears. En total, l’illa compta amb 13 establiments que han estat reconeguts aquest matí pel vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes.
 
Les persones interessades podran presentar la seva oferta a la seu electrònica de l’Ajuntament de Ferreries des del dia següent a la seva publicació i fins les 23:59:59 del 4 d’agost del 2021.
 
La campanya Banderes Verdes 2021, d'abast estatal, busca incrementar els nivells de recollida selectiva de vidre durant l'estiu mitjançant acompanyament i dotació de mitjans a cada local participant.
 
Ja teniu disponibles els horaris i les llistes dels inscrits a les activitats del Casal d'estiu.
 
Torna el Casal d'Estiu amb una oferta d'activitats dirigides a joves d'entre 12 i 16 anys.

Les inscripcions es faran de forma presencial a través del formulari que se'ls facilitarà al Casal de Joves. A més, també s'ha de portar una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària.

Si teniu algun dubte o necessiteu més informació, ens podeu telefonar al 689 841 197
 
L'Ajuntament de Ferreries posa a disposició dels visitants de la platja de Cala Galdana aquests cones per utilitzar com a cendrers.
 
L'Ajuntament posa en marxa una campanya per conscienciar la població i els visitants per tal que utilitzin cremes biodegradables, respectuoses amb el medi marí.
 
Darrers dies per presentar la sol·licitud.
Bases i convocatòria que regeixen la concessió d'ajudes econòmiques per fomentar la reactivació del desenvolupament econòmic local i la promoció turística del municipi de Ferreries per a minimitzar l'impacte de la crisi econòmica provocada per la COVID-19
 
Termini de presentació de treballs: 30 de juny de 2021
 
Nou termini presentació d'obres: fins al 8 de juny de 2021
 
Cas Sastre Cardona, Mobles Allès, Pastisseria Lluís Febrer, Cas Xifoner, Ca Na Genera, Can Doblas, Carnisseria Barber i la Joieria Núria Deyà, ja estan catalogats dins el projecte Emblemàtics Balears amb un total de 14 municipis adherits.
 
La setmana passada l’Associació Celíacs de Catalunya i l’Ajuntament de Ferreries van signar un conveni de col.laboració “Ferreries Sense Gluten”.
 
Posam a la vostra disposició un formulari per enviar suggeriments entorn de l'ocupació, formació i dinamització econòmica del municipi.
 
Compartim aquesta iniciativa de Foment de l'ús del català de la Direcció General de Política Lingüística del GOIB
 
Digues la teva! Trobada per analitzar el present i futur del municipi de Ferreries. Dimarts 20 d'abril a les 15.30 h. Google meet.
 
Termini presentació sol·licituds: 30 de juny de 2021
 
Expedient relatiu al projecte de construcció d'una piscina, finca Son Fonoll, poligon 8, parcel·la 1 del terme municipal de Ferreries
PROGRAMACIÓ SANT JORDI 2021 Volem vestir el nostre poble amb un ambient literari!

Vos animam així a participar aquest any decorant les façanes de les vostres cases i comerços, els aparadors, les finestres, les portes... amb tot el que per a vosaltres representaria una expressió literària especial per commemorar aquell dia.

Podeu emprar llibres, cançons, poemes... Vos animam a donar sortida a la vostra creativitat!
 
DIMARTS 16 DE MARÇ, DE 17 A 19 H
 
Oberts els terminis de presentació de sol·licituds i/o treballs per acollir-se a les convocatòries dels premis i/o concursos de l'any 2021.
 
LOGO INFO TRIBUTARIA
4T/2020: DEL 22/02 AL 21/04

4T/2020: DOM. BANC 8/03


IVTM 2021: DEL 22/02 AL 21/05

IVTM 2021: DOM. BANC 22/03
 
Encara queden lots del Sorteig de Nadal per venir a recollir. Revisau les vostres paperetes!
 
Imatge La batlessa, Joana Febrer, es dirigeix a la població apel·lant a la responsabilitat de ferreriencs i ferrerienques arran de l'entrada de Menorca al nivell 4 en la lluita contra la COVID19.
 
L’Ajuntament de Ferreries ha manifestat la seva voluntat de formar part del projecte “Comerços Emblemàtics de les Illes Balears”, presentat per l’IDI, juntament amb la Direcció General de Comerç i que compta ja amb l’interès de 24 ajuntaments de les Illes Balears
 
L'Ajuntament de Ferreries contracta 5 treballadors en el marc del projecte SOIB Reactiva 2020.
 
L'Ajuntament de Ferreries ha posat en marxa aquest mes de desembre una campanya per conscienciar la població de la importància de consumir als establiments locals del municipi.
 
Imatge Que aquest Nadal que viurem en la intimitat de la família, sigui la porta per a un any 2021 ple de salut, il·lusió i nous projectes.
L’Ajuntament de Ferreries us desitja bones festes!
 
Expedient relatiu al permís d'instal·lació, obertura i funcionament d'activitat permanent major per un agroturisme en la finca Son Ermità, pol. 1 parc. 2 del terme municipal de Ferreries
RECTIFICACIÓ SUPERFÍCIES I FITES
De l'1 de desembre al 5 de gener.
 
De l'1 de novembre de 2020 fins el 28 de febrer de 2021
 
Ferreries, com a Ciutat Educadora que és, s'adhereix als principis de la carta de la Ciutat Educadora que s'ha actualitzat enguany que l'associació compleix els trenta anys d'existència.
 
Imatge Convocada "La 2a Marató Fotogràfica Ferreries, Ciutat Educadora".
Capta amb la teva càmera situacions que mostrin bones pràctiques educadores en el dia a dia del nostre poble i participa en el concurs!
 
Imatge L'exposició es manté oberta al públic al local de la Creu Roja tots els dimarts i divendres del mes de novembre de 17h a 18.30 i no un sol dia com, per error, apareix en el full d'activitats.
 
LOGO INFO TRIBUTÀRIA
Voluntària: 1/11/2020 - 31/12/2020
Domiciliacions: 24/11/2020
 
Entre tots i totes fem mes segura aquesta celebració!
 
Termini presentació sol·licituds: del 2 al 30 d'octubre 2020
 
16-22 de setembre 2020
 

A conseqüència de la suspensió de les festes de Sant Bartomeu s'ha emès un Ban municipal que conté les mesures i recomanacions per al bon desenvolupament dels dies en què s'haurien d'haver celebrat les festes.
Trobareu el ban complet a l'adjunt
 
logo info tributària
S'ha aprovat el padró d'ESCOMBRARIES del 2020Període de cobrament ESCOMBRARIES, CEMENTIRI, ENTRADA DE VEHICLES I VEDATS DE CAÇA:

Del 20/08 al 19/10.
Domiciliacions 05/09
 
logo info tributaria

S'ha aprovat el padró d'iae 2020PERÍODE VOLUNTARI: DE L'1/08 AL 30/09

DOMICILIACIONS: 05/08
 
Imatge Les obres de substitució parcial de la xarxa d’abastiment d’aigua potable que s'estan desenvolupant en diferents carrers del poble han estat finançats amb un import de 182.399, 08 € procedents dels fons d'Impost de Turisme Sostenible
 
Cicle biològic: des d'abril fins a octubre
 
Imatge Avui matí s'ha signat la resolució de batlia que aprova l'acta de recepció de les obres d'ampliació i reforma de la Residència Geriàtrica de Ferreries.
 
Campanya impulsada per la Conselleria de Medi Ambient i Territori, la Xarxa Forestal i l'associació Tramuntana XXI (1 de maig - 15 octubre 2020)
 
Termini de sol·licituds: del 19 de juny al 15 de juliol de 2020, ambdós inclosos
 
Inscripcions: del 18 al 26 de juny de 2020
 
Ajuts econòmics a la participació a les activitats de lleure per afrontar els efectes provocats per la COVID-19
 
Termini de presentació de sol·licituds: Fins al 22 d'agost (dos mesos a partir de la data de previsió d'aixecament de l'estat d'alarma)
 
AJUDES AL LLOGUER 2020 GOVERN ILLES BALEARS Sol·licituds fins al 31 de juliol
 
Tots els comerciants de Ferreries interessats a rebre l'ajut que l'Ajuntament atorga per fer front a la crisi de la Covid-19 poden presentar les seves sol·licituds a partir d'avui fins al 26 de juny per qualsevol de les vies que apareixen a la informació dels enllaços.
 
Imatge El Consell Insular de Menorca convoca ajuts per a joves estudiants a Barcelona per a optar a l'allotjament a la Casa de Menorca a Barcelona per al curs acadèmic 2020/2021.
Entrau a l'enllaç i hi trobareu les bases per participar-hi.

 
Presentació de sol·licituds: del 14 de maig al 5 de juny de 2020.
Els tràmits d'adscripció i/o admissió s'han de fer de forma telemàtica.
 
LOGO INFORMACIÓ TRIBUTÀRIA1T-2020

PERÍODE VOLUNTARI: DEL 15/05 AL 14/07

DOMICILIACIONS: 24/05VEDATS CAÇA/ENTRADA DE VEHICLES/CEMENTIRI 2020

PERÍODE VOLUNTARI: DEL 20/08 AL 19/10

DOMICILIACIONS: 05/09
 
L'Agenda Local 21 i l'Ajuntament us animen a vestir de flors els enfronts, les finestres, els balcons i els portals de ca vostra els dies 23 i 24 de maig
 
logo info tributària
S'ha aprovat el padró d'ibi urbana i rústica del 2020IBI URBANA: [20/05-19/07] [20/07-19/09] [20/09-19/11]IBI RÚSTICA: [20/07-19/09]
 
Imatge Guia pràctiva orientativa de preguntes i respostes amb les diferents situacions que es donaran al llarg de les diferents fases de l'aixecament gradual de l'Estat d'Alarma imposat per la crisi de la COVID19.
 
Imatge El departament de Joventut del Consell Insular està treballant amb un pla d'acció que doni resposta a la complicada situació que viu i viuran els joves pels efectes originats de l'actual crisi sanitària. Aquest pla se centrarà a donar recursos a la joventut de Menorca per tal que pugui seguir amb el seu projecte de vida. El primer pas per a l'elaboració d'aquest pla d'acció serà la detecció de les necessitats del jovent a través d'una enquesta. Si ets jove i hi vols participar, consulta el següent enllaç.
 
Imatge A partir del diumenge 26, els fillets i filletes podran sortir al carrer. Aquí teniu uns consells i indicacions
 
El Departament d'Esports del Consell Insular de Menorca proposa una enquesta al sector esportiu de l'illa
 
L'Ajuntament de Ferreries participa a la iniciativa «Per Sant Jordi, una paraula!», posada en marxa pel Govern de les Illes Balears. Tria una paraula que t'agradi especialment i dia 23 d'abril penja-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #parauladesantjordi
 
Imatge L'Ajuntament de Ferreries participa amb la iniciativa "Sant Jordi a Redossa", promogut pel Consell Insular de Menorca.
LLETRES, CULTURA I ROSES EN XARXA.
Dia 23 d'abril connectat´t a "Sant Jordi a redossa"
 
Imatge Des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Ferreries portam quasi tres setmanes d’intens treball per organitzar el dia a dia de la nostra administració, als efectes de resituar-nos a les noves circumstàncies derivades de la crisi provocada per la COVID-19, i garantir poder arribar a les persones que més ho necessiten. 

Només l’adaptació del funcionament administratiu intern ens va costar boni bé una setmana i mitja. Alhora intentàvem a marxes forçades atendre amb la major celeritat possible les necessitats bàsiques de les persones que més ho necessitaven i al col·lectius de més risc de contagi pel coronavirus COVID-19. 

A partir de la segona setmana, hem intentat introduir noves mesures socials i econòmiques per intentar contenir al màxim els efectes negatius sobre els veïns de la nostra població. 

La ràpida reacció ens ha permès reflexionar de com hauríem de reaccionar davant aquesta situació de crisi, si en volem sortir reforçats. 

Només l’adaptació del funcionament administratiu intern ens va costar boni bé una setmana i mitja. Alhora intentàvem a marxes forçades atendre amb la major celeritat possible les necessitats bàsiques de les persones que més ho necessitaven i al col·lectius de més risc de contagi pel coronavirus COVID-19. 

A partir de la segona setmana, hem intentat introduir noves mesures socials i econòmiques per intentar contenir al màxim els efectes negatius sobre els veïns de la nostra població. 

La ràpida reacció ens ha permès reflexionar de com hauríem de reaccionar davant aquesta situació de crisi, si en volem sortir reforçats. 
 
LOGO INFORMACIÓ TRIBUTÀRIA
La resolució d'alcaldia 2020/PRE/0000170 de 02/04/2020 ha aprovat el Calendari Fiscal 2020 i la modificació del període de pagament de l'IVTM 2020 i el 4t/2019 d'aigua i clavegueram fins el 30 de juny de 2020, en atenció a les dificultats que la situació excepcional de l'estat d'alarma generada pel COVID-19.
 
Imatge En data de 25/03/2020 es va aprovar el Decret d’Alcaldia núm. 148/2020, amb l’adopció de noves mesures organitzatives relatives a la gestió municipal de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.
 
Imatge Si estudiau fora de l'illa, el Consell Insular de Menorca convoca beques per ajudar-vos a finançar la vostra estada fora de l'illa. Entrau en l'enllaç i trobareu la informació per demanar la beca per als vostres estudis. Ho podeu fer de manera telemàtica.
En principi, el termini és fins a final d'abril. Si, a conseqüència de l'estat d'alarma, els terminis s'aixamplen us ho farem saber per aquest mateix canal.

 
Imatge Davant dels dubtes plantejats per part de la població dirigits tant a les dependències de l’Ajuntament com als de la policia local, hem dissenyat aquest seguit de preguntes i respostes perquè les incerteses que puguin sorgir durant el confinament a casa quedin resoltes de manera àgil. Esperam que us siguin útils!
 
Publicació del Ban Municipal sobre l’aprovació de mesures d’excepcionalitat i emergència derivada de la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19
Imatge Ahir dia 14 de març es va publicar el Reial Decret 46/2020, que declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

Aquí podeu accedir al BOE. Hi trobareu les noves mesures introduïdes ressaltades, respecte de les mesures ja establertes fins a dia d’avui.
 
Imatge Avui 13 de març s'ha publicat el Pla que recull les mesures que regiran en un període mínim de dues setmanes les accions de contenció del virus Covid-19.
Entrau a l'enllaç per llegir-ne el resum i el BOIB que detalla les mesures dutes a terme.
 
Imatge L'Ajuntament ha emès un comunicat amb les mesures i accions per contribuir a la contenció de la propagació del Covid-19.
Hi trobareu les diferents mesures que s'han aplicat en els diferents àmbits de la vida del poble (educació, esports, Geriàtric, Centre de Dia, Auditori...), així com les activitats organitzades per l'Ajuntament que s'han hagut d'ajornar.
 
Inscripcions fins el 31 de març.
 
Imatge Ja està disponible la programació de l'Auditori de Ferreries del mes de març de 2020.
 
Programació
 
Imatge Ja està disponible la programació de l'Auditori de Ferreries del mes de febrer de 2020.
 
Informació i inscripcions:
Del 8 al 21 de gener de 2020
iebllengua.caib.cat o 971 17 76 04
 
Imatge Aquest matí de dimarts, 7 de gener s'ha duit a terme a la Sala de Plens de l'Ajuntament el sorteig dels onze lots de regals cedits pels comerços de Ferreries.
 
Imatge Ja està disponible la programació de l'Auditori de Ferreries del mes de gener de 2020.
 
Dimecres dia 1, a les 19.30 h, arribada dels Patges Reials, acompanyats per la Banda de Música de Ferreries.

Diumenge dia 5, a les 19.30 h, arribada de Ses Majestata els Reis Mags d'Orient. Amb l'acompanyament del grup de batucada Retrò de Ferreries.
 
Imatge L'Ajuntament de Ferreries us desitja un Bon Nadal i un any 2020 ple d'il·lusió i esperança!
 
Audiència Pública aquest dimecres 11 de desembre a les 20h a la Sala de Plens.
No desaprofitis aquesta ocasió de fer sentir la teva veu i fer els teus suggeriments respecte a la realitat municipal.
T'hi esperam!
 
En el marc del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones que es commemora el pròxim dilluns 25 de novembre, s'organitzen una sèrie d'activitats que ens faran reflexionar sobre la xacra social que comporta la violència de gènere.
 
En motiu del Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que se celebra el 30 de novembre, Ferreries celebrarà una sèrie d'activitats durant la setmana que va des del 18 al 30 de novembre
 
Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus l'Ajuntament de Ferreries amb la col·laboració de l'Agenda Local 21 i Mestral durem a terme dues accions que podeu llegir clicant a la notícia.
 
Dia 7 i 8 de desembre se celebrarà la XVII Fira de Nadal de Ferreries. Les persones interessades a participar poden presentar la sol·licitud fins dia 29 de novembre.
 
Imatge Ja està disponible la programació de l'Auditori de Ferreries del mes de novembre de 2019
 
Ja us podeu descarregar el programa d'activitats que tindran lloc durant la XV Fira del Llibre en català.
 
Imatge Actualització: Avui dia 30 d'octubre a les 15.00 h el Cementiri municipal ja romandrà obert.

 
Imatge Obert el termini d'inscripició a la XIX Fira d'Artesania, artística i agroalimentària que es durà a terme dia 12 i 13 d'octubre de 2019.
 
(1 d'octubre 2019 - juny 2020)
 
Ampliat el termini per inscriure's a l'oferta de feina pel projecte Dual Calçat a Ferreries.
 
Dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre.
 
Imatge Informació i matrícula per al curs 2019-2020: del 12 al 26 de setembre
 
Govern de les Illes Balears ha posat en marxa la convocatòria de sol·licitud d’ajudes de lloguer 2019.
 
Programa: Català, Castellano, English
 
(Del 9 al 25 d'agost 2019)
 
Des del Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) es continua amb la campanya de sensibilització #nosiguisase amb la finalitat de conscienciar sobre el consum abusiu d'alcohol en les festes populars de les Illes Balears, enviant missatges preventius a totes aquelles persones que participen i les gaudeixen.
 
Les festes d’estiu ja han arribat i aquest any vénen acompanyades del got reutilitzable per reduir la generació de residus i evitar que els carrers i places dels pobles acabin plens d’envasos i gots d’un sòl ús amb escasses opcions de reciclatge!
L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir els residus.
 
Imatge La biblioteca canvia l'horari del 19 d'agost al 16 de setembre.
 
Imatge L’any 2009 l’Ajuntament de Ferreries va assumir el repte d’adherir-se al Pla de creació de places d’educació infantil promogut per les diferents administracions. Des d'aleshores, l'Ajuntament ha apostat per una educació de qualitat adherint-se en els darrers anys al Pacte per l’equitat educativa de 0 a 3 anys.
 
Imatge Davant la recent sentència desfavorable del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma contra la resolució del Ple de l’Ajuntament de Ferreries mitjançant la qual s’havia aprovat de forma definitiva la incorporació al catàleg de camins municipals del tram de Camí den Kane que transcorre per l’interior de la finca de Binimoti, l’Ajuntament de Ferreries seguirà defensant amb tots els instruments al seu abast la titularitat pública d'aquest tram .
 
Els mostradors han d'estar enllestits dia 15 d'agost.
 
Oberta del 5 de juliol al 10 d'agost de 2019
Visita guiada dia 13.07.2019, a les 11.30 h
 
Amb motiu dels Divendres a la fresca, quedaran tancats els carrers: C/ de la Pau, C/ Fred (fins a l'alçada del C/ Bisbe Sever) , C/ Sant Josep, C/ Degà Febrer, C/ Pau Pons i C/ Sant Bartomeu (fins a l'alçada del C/ de sa Font).

Els carrers quedaran tancats al trànsit i lliures de vehicles de 17.00 h a 23.00 h.
 
Ferreries celebra aquest cap de setmana l’inici de Divendres a la fresca, un programa que convida a sortir al carrer i gaudir de les nits d’estiu en bona companyia, música, actuacions infantils, tallers, visites per a conèixer oficis i productes artesans.
 
Es comunica que dia 25 de juliol de 2019 acabará el termini d'inscripció per instal·lar casetes de fira, atraccións o llocs de venda ambulant durant les festes de San Bartomeu-2019
Des de Ferreries tot l'any us volem presentar el segon butlletí, on podeu trobar un resum de les activitats realitzades durant el passat mes de maig, emmarcades en la temàtica de Ferreries Floreix. A més, podeu prendre nota de les activitats programades pel mes de juny.
 
Penses anar a estudiar a Barcelona el curs que ve? T'agradaria residir a la Casa Menorca? Als enllaços trobaràs informació sobre la Convocatòria de places per al curs 2019/2020.
 

En voluntària, de l'1 de juny al 31 de juliol de 2019.

Domiciliacions, el 24 de juny de 2019
 
El Consell Escolar de Menorca amb la participació de l'Ajuntament de Ferreries ofereix als joves d'entre 14 i 17 anys la possibilitat d'omplir el seu lleure d'estiu amb una sèrie d'experiències d'aprenentatge servei.
 
A Ferreries, cada divendres sortim a la fresca per gaudir de les nits d'estiu en bona companyia, música, actuacions infantils, mostra de producte local i art, tallers, rutes literàries, exposicions, visites per a conèixer oficis i productes artesans... Tots hi sou convidats!
 
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de juny en pdf.
 
info tributaria AVÍS DE COBRAMENT IBI URBANA 2019

El padró d'IBI URBANA 2019 està al cobro. S'ha dividit en tres fraccions. Fes clic per a més informació.
 
Ja hi ha guanyador del concurs «L’art de les frases fetes». José Mª Rubiales Gil, ciutadellenc resident a Ferreries, ha estat el guanyador dels dos bitllets a Mallorca.
Publicam les solucions del concurs.
 
Ferreries celebra aquest cap de setmana la VIII edició de “Ferreries Floreix”, que omplirà d’estores i decoracions florals els carrers més cèntrics i el casc antic del poble gràcies a la iniciativa de l’Agenda Local 21, la implicació de veïns, entitats i empreses, la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini del Consell Insular de Menorca.
 
Activitats que tindràn lloc durant el mes de maig.
 
Data límit inscripció: 17 de maig
 
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de maig en pdf.
 
Aquest dissabte 27 d'abril comença el Concurs "L'art de les frases fetes"
 
Del 2 al 30 de maig de 2019
 
Torna per 2n any el CONCURS JOVE, QUÈ FARIES PEL TEU POBLE?
 
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes d'abril en pdf.
 
DISSABTE 30 DE MARÇ, DE 20.30 A 21.30 HORES, APAGA LA LLUM PER LA NATURALESA EN L'HORA DEL PLANETA
 
La II Fira del Pa i el Companatge arriba aquest cap de setmana a Ferreries amb l’objectiu d’atraure un públic que reconeix i aprecia el pa d’aquí, de proximitat, saludable i de qualitat, i els productes agroalimentaris de l’illa.
 
Apuntau-vos a Cultura o enviau un correu a cultura@ajferreries.org (indicau nom i cognoms, DNI i tel.)
 
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de març en pdf.
 
Obert el termini per participar a la II Fira del Pa i el Companatge a Ferreries.
 
Aprèn a fer compost amb els tallers gratuïts que organitza el Consorci de Residus i Energia a tots els pobles de Menorca!
 
Dia 19 de febrer de 2019 a les 19,00h
 
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de febrer en pdf.
 
Imatge El proper dia 26 de gener des de les 9h fins a les 13h30m celebrarem al Centre de Formació de l’Auditori les Jornades Feim Xarxa,destinades a famílies, grups juvenils, entitats socials, culturals, educatives i esportives.
 
Dijous 10 de gener, a les 19.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament
 
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de gener en pdf.
 
Obert el termini de sol·licituds per participar en el Mercat artesà i agroalimentari, que es realitza cada dissabte de 09 a 13.00h.
 
Imatge Un total de 46 establiments participen en un sorteig de regals
 
Demà dissabte tindrà lloc a Ferreries un tast dels formatges de Sa Canova i Son Vives que han aconseguit medalla a la darrera edició dels World Cheese Awards, celebrats a Bergen (Noruega) a principis de novembre.
 
L’Ajuntament de Ferreries, en aquests darrers mesos, ha pres una sèrie de decisions encaminades a procurar millorar la convivència ciutadana en el nostre poble.
Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de desembre en pdf.
 
Preinscripcions: del 3 al 7 de desembre de 2018
 
Imatge Ferreries celebra el Dia Internacional de les Ciutat Educadores amb una festa davall l'envelat de la plaça d'Espanya
 
Imatge Ferreries instaura el Premi Ferreries Ciutat Educadora, guardó que pretén reconèixer i agrair la tasca que fan les entitats del poble en el seu vessant més educador respecte a la comunitat.
Entrau a l'enllaç per votar l'acció que considerau mereixedora del guardó!
 
Ja està disponible a la pàgina web del Consell Insular de Menorca tota la informació necessària per a procedir amb l'avaluació i quantificació de danys i la sol·licitud d’ajudes per a totes aquelles persones que s’han vist afectades d’alguna manera per la pana elèctrica.
 
Ho organitza: Institut Balear de la Dona
 
Aquí podeu trobar les activitats que es duran a terme a Ferreries durant el mes de novembre.
Imatge L'Ajuntament agraeix a tot el poble de Ferreries la seva col·laboració i comprensió en els dies de manca de subministrament elèctric.
 
Imatge IMPORTANT. INFORMACIÓ SERVEIS BÀSICS

Esperant noves informacions sobre el restabliment del subministrament elèctric de la xarxa general i una vegada restablert novament el subministrament d’aigua, per totes aquelles persones i famílies que encara no disposin de subministrament i necessitin fer-ne ús, a partir de les 18h posam a disposició de qui ho necessiti:

Poliesportiu del CEIP Castell de Santa Àgueda per fer ús de les dutxes i també poder carregar dispositius mòbils.. Fins aproximadament les 22 h.

Al CEIP Castell de Santa Àgueda s’habilitarà un espai per escalfar i cuinar, i poder carregar dispositius mòbils. Aproximadament fins les 22 h.

A l’Ajuntament per poder carregar dispositius mòbils. Aproximadament fins les 21 h.
 
Imatge Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes de novembre en pdf.
 
Imatge L’Ajuntament convoca dijous 11 d'octubre a les 12 hores un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes dels aiguats de Sant Llorenç des Cardassar a Mallorca. Serà, davant la porta del consistori.
 
logo info tributaria
En voluntària, del 08 d’octubre de 2018 al 07 de desembre de 2018.

Domiciliacions, l’11 d’octubre de 2018
 
Termini d'inscripció: Fins a les 13 h de dia 30 de novembre de 2018
 
Imatge Ja us podeu descarregar el programa de l'Auditori del mes d'octubre en pdf.
 
Imatge Ja us podeu descarregar la programació de la XVIII Fira d'Artesania.
 
Tractament dels residus - situat al carrer dels Trencadors, núm. 21, D, polígon industrial de Ferreries
 
Instal·lacions Son Martorellet (Ferreries), 29 i 30 de setembre de 2018
 
Informació sobre les ajudes, requisits per accedir-hi (ingressos mínims i màxims), imports, etc.
 
Imatge El proper 14 de setembre es durà a terme una formació bàsica de voluntariat a Menorca. A la seu del CIME, Pl. de la Biosfera 5.

Les inscripcions es fan mitjançant formulari a la web http://plataformavoluntariat.org/ca/formacio/formacio-basica-del-voluntariat/

 
Imatge Encara esteis a temps d'apuntar-vos. Fins avui a les 15 h.
 
L’Ajuntament de Ferreries prepara la XVIII FIRA D’ARTESANIA, ARTÍSTICA I AGROALIMENTÀRIA DE FERRERIES, que tindrà lloc els dies 13 i 14 d’octubre.
 
Imatge LLoc: Hotel Ses Sucreres.
Hora: 21h.
 
Les festes d’estiu ja han arribat i aquest any vénen acompanyades del got reutilitzable per reduir la generació de residus i evitar que els carrers i places dels pobles acabin plens d’envasos i gots d’un sòl ús amb escasses opcions de reciclatge!
 
Imatge Resultats de la consulta ciutadana sobre la situació del turisme a Ferreries. Entrant en l'enllaç es poden consultar les propostes i opinions sobre el turisme al nostre poble
 
Ajudes per l'adquisició o transformació de vehicles amb baixes emissions o elèctrics per al sector del taxi.
Ajudes perquè empreses del sector privat puguin instal·lar punts de recàrrega de vehicle elèctric.
 
Imatge Ja podeu descarregar la programació del mes d'agost 2018 de l'Auditori de Ferreries.
 
Imatge L’Ajuntament de Ferreries, ha obtingut novament aquest any 2018 el guardó de Bandera Blava en la seva platja de Cala Galdana.
 
Imatge Enhorabona Miquel Pons per haver aconseguit la segona posició al Campionat d'Espanya.
 
Imatge Es perllonga el termini de la convocatòria extraordinària per a la concessió de llocs per a la participació en el mercat inclòs dins el programa «Divendres a la Fresca» i es deixa obert fins que es cobreixin els 25 llocs de venta.
 
Imatge Ja podeu descarregar la programació del mes de juny 2018 de l'Auditori de Ferreries.
 
Imatge No hi ha esport al món que posi el teu cor més en forma que el Recycling. SEPARAR i RECICLAR té efectes demostrats sobre el futur sostenible de Menorca. Practica Recycling almenys 3 dies a la setmana i descobreix com el teu cor i la teva illa es tornen cada dia més i més verds.
 
Imatge Si estàs interessat o interessada a fer feina com a informador-a a l'oficina d'informació turística de Cala Galdana entra a l'enllaç del SOIB i informa-te'n
 
Imatge Tens entre 14 i 19 anys i ganes de passar l'estiu fent alguna activitat saludable (curs de vela o windsurf, càmpus esportiu o d'anglès...)? No et preocupis si tens problemes per pagar-ho. Entra en aquest enllaç i hi trobaràs informació.
 
Termini i lloc de presentació d'obres: fins al dia 24 de maig, a l'adreça electrònica centregeologia@ajferreries.org
 
3r Taller de Famílies dedicat aquest any a l'educació en igualtat. Ens trobem aquest dimarts, 8 de maig a les 19h a l'Auditori,
 
Imatge Jove, q faries pel teu poble?
El Consell Escolar de Menorca en coordinació amb la Conselleria d’Educació i Cultura i els Ajuntaments de tots els pobles, convoquen un concurs públic destinat als joves entre 15 i 30 anys per tal que puguin dur a terme propostes de dinamització cultural i ciutadana.
 
S'obre el termini de sol·licituds per participar en el mercat del Divendres a la Fresca 2018.
 
Imatge Ja podeu descarregar la programació del mes de maig 2018 de l'Auditori de Ferreries.
 
Imatge L'Associació d'Amics i Amigues del Poble Sahrauí de Menorca cerca famílies per acollir filletes i fillets dels campaments de refugiats sahrauís per passar els mesos d'estiu a Menorca.
 
Cartell Aquest dissabte 21 d'abril a les 17h, en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi tots els amants de la poesia tenim una cita a l'hotel Ses Sucreres per compartir els versos del poeta alaiorenc, Pere Gomila.
 
Imatge Si tens entre 18 i 24 anys i vols assistir al Congrés Internacional de Joventut que se celebrarà a Portugal el pròxim mes de novembre informa't aquí sobre les bases per aconseguir-hi una plaça amb totes les despeses pagades. El termini de presentació és el pròxim 20 d'abril!
 
Termini i lloc d'inscripció: fins dia 24 de maig de 2018, a les oficines municipals o a l'adreça electrònica: cultura@ajferreries.org
 
Del 19 d'abril al 17 de maig de 2018, els dijous a les 20 hores
 
Termini de presentació de sol·licituds: del 6 d'abril al 7 de maig de 2018, ambdós inclosos.
 
FERRERIES - Dia 21 d'abril, de 9 a 20.30 h, a la plaça d'Espanya
 
Imatge Ja teniu disponible en format digital el full d'activitats del mes d'abril 2018 de l'Ajuntament de Ferreries.
 
Imatge Ja vos podeu descarregar la programació del mes d'abril 2018 de l'Auditori de Ferreries.
 
Imatge Dia 24 de març, de les 10.00 h a les 16.00 h.
Dia 25 de març, de les 10.00 h a les 14.00 h.
 
Imatge Si pateixes assetjament escolar o coneixes algun company o companya en aquesta situació, pots enviar un WhatsApp a la policia tutora i t'ajudarà.
 
Imatge El passat 25 de gener l'atleta ferrerienca Maria Pallicer i el seu equip, el CA Montuïri, van fer història en l'atletisme autonòmic en proclamar-se per primera vegada campiones d'Espanya per equips de mitja marató a Melilla.
 
Com vas de reciclatge?

Separar correctament els residus és l'única manera de facilitar-ne el reciclatge
 
L’Ajuntament de Ferreries estrena el nou portal web ferreriestotlany.ajferreries.org que recull la informació del programa de promoció turística i dinamització municipal que es va posar en marxa l’octubre passat amb el nom de “Ferreries tot l’any”.
 
Imatge El grup eivissenc de rock Projecte mut, acompanyat del grup menorquí Estruendu faran un concert el pròxim dia 1 de març a partir de les 20h30m a la Sala Multifuncional de Ciutadella.
 
S'han afegit nous tràmits d'urbanisme 100% telemàtics
 
Imatge S'inicia el període d'inscripcions en la Fira del Pa i l'embotit, que es celebrarà els dies 24 i 25 de març del 2018. Els interessats a participar en el programa "El març un pa baix el braç" es poden adreçar a: dinamitza@ajferreries, adl@ajferreries.org o al telèfon 971163921 fins al dia 16/02/2018.
 
Imatge El ple de l'Ajuntament, amb la unanimitat de tots els grups polítics, acorda demanar la implicació de totes les administracions públiques en la recuperació dels fons pressupostaris necessaris per a la consecució del projecte de s'Enclusa.
 
(Costura, Afrontar els processos de pèrdua i dol, Farmaciola casolana i Narratives del jo)
 
Obert el termini de sol·licituds per participar en el Mercat artesà i agroalimentari, que es realitza cada dissabte de 09 a 13.00h.
 
Preinscripcions: del 27 de novembre al 5 de desembre de 2017
 
Imatge El pròxim dijous, 30 de novembre a les 17h Ferreries celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb una trobada plena d'activitats davall l'envelat de la plaça d'Espanya.
Acte obert a tothom, petits i grans!
 
Dies 18 i 25 de novembre i 2 de desembre de 2017, de 10.00 a 13.00 h, al local de l'antiga peixateria municipal (c. Sant Bartomeu, 15 - Ferreries)
 
Imatge Se celebra a la Biblioteca de Ferreries el concurs Lletres i Mots.
 
Imatge El passat dijous 12 d'octubre se celebrà l'Assemblea anual del voluntariat municipal de Ferreries que acabà amb una paella al pati de l'escola.
 
Imatge Recepció a l'Ajuntament dels alumnes i professors alemanys en estada d'intercanvi a Ferreries
 
Divendres 20 d'octubre, a les 20.00 h, al Centre Sociocultural, xerrada "Vi: la beguda dels déus".
 
A les 20.00 hores al Pla de l’Església
 
Programa de les activitats culturals i lúdiques que es realitzen a Ferreries durant el mes de setembre.
Informació i matrícula: del 13 al 27 de setembre, de dilluns a dijous de 18.00 a 21.00 h, i els divendres de 10.30 a 12.30 h
 
Per a coneixement general es fa públic que mitjançant acord de Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de data 27/07/2017, es va acordar designar festes locals de Ferreries per a l'any 2018 els dos dies següents:


- Dia 17 de gener, festa de Sant Antoni
- Dia 26 de desembre, segona festa de Nadal
Imatge El mostrador del Forn de Ca'n Pedro ha resultat guanyador del concurs de Sant Bartomeu 2017.
 
Imatge Ferreries se suma a les mostres de solidaritat amb un minut de silenci que es durà a terme a les 12h davant l'Ajuntament.
 
Des de dimecres 16 fins divendres 18 d'agost està obert el termini per a la votació popular del concurs de mostradors.
 
Dies 13, 20 i 27 de juliol i 3 i 10 d'agost
 
Imatge Dia 24 de juliol, a partir de les 12.00h i fins a 18.00 h, es realitzarà un taller de prevenció d'ofegaments i altres riscos en el medi aquàtic a càrrec de Bandera Blava i la Fundació Mapfre.
 
Imatge Campanya de conscienciació per la neteja de les platges en el marc de Bandera Blava.
 
Imatge Us esperam dijous 6 de Juliol a les 20 hores a l'Auditori de Ferreries
 
Imatge Tornen les Rondalles, ara de forma virtual!
 
Imatge Lita López aconsegueix el seu primer or en els Islands' Games en la modalitat de 100 metres tanques
 
CONCENTRACIÓ DIMARTS 20 DE JUNY, A LES 20.00 H, A LA DELEGACIÓ DEL GOVERN - MAÓ
 
Amb l'ajuda de tots aconseguirem un Ferreries millor
 
Imatge El Ple del mes de maig aprova que Ses Oronelles sigui el nou nom de l'Escola Infantil del poble
 
Dilluns 22 de maig, de les 17.00 a les 19.00 h, a la plaça d'Espanya
 
Aparcament per a vehicles a l'aire lliure situat al peu del castell Santa Àgueda - polìgon 1, parc. 5 del terme municipal de Ferreries
 
Imatge L'Ajuntament de Ferreries finalitza aquest mes dos projectes SOIB VISIBLES que han permès contractar tres persones en el període de 6 mesos.
 
Imatge L’ Ajuntament de Ferreries ha entregat el distintiu “Pa d’aquí, forn i tradició” a tres forns que han complert els requisits per poder accedir a aquesta marca de qualitat.
 
Imatge Vols assistir a les visites guiades del concurs Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guia #BecaTalaiòtica?
 
A partir del dia 11/05/2017 estaran disponibles nous tràmits en línia.
 
Imatge Ferre gastronòmic organitza Tast a Ferreries aquest diumenge dia 7 de maig de 12:30h a 15:30h a la terrassa exterior de l'Auditori de Ferreries.
 
Termini de presentació de sol·licituds: del 30 d'abril al 30 de maig de 2017
 
Imatge Us convidem aquest diumenge, 30 d'abril, a la excursió guiada pel Barranc d'Algendar a través de les seves llegendes.
 
Imatge Per problemes amb el transport marítim, L'OBRA INFANTIL "CARRETÓ DELS CONTES"de la companyia Es Festuc Teatre HA CANVIAT EL SEU HORARI a aquest mateix dissabte A LES 18H a la plaça d'Espanya.
 
Imatge Aquest diumenge 23 d'abril a les 19h merescut homenatge a Lita López a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 
Imatge Per raons alienes a l'organització, se suspèn l'obra de teatre "Sobre Romeu i Julieta" prevista per dimarts, 25 d'abril
 
Imatge Per raons alienes a l'organització, se suspèn l'obra de teatre.
 
Imatge El Consell Insular convoca beques d'ajut per a estudiants que realitzen els seus estudis fora de Menorca.
Podeu presentar les vostres sol·licituds a l'Ajuntament o a les SAC de Ciutadella i Maó fins al 28 d'abril
 
Mercat Divendres a la Fresca 2017 S'obre el termini de sol·licituds per participar en el mercat del Divendres a la Fresca 2017
 
Termini d'inscripcions: fins al 20 de maig de 2017
 
Del 15 al 30 d'abril de 2017
 
Conferències a Ferreries: 27 d'abril i 4, 11, 18 i 25 de maig de 2017
 
Imatge L’Ajuntament de Ferreries ha presentat avui capvespre un nou programa que, amb el nom d’ABRIL, CONTES MIL, oferirà tot un seguit d’activitats lúdiques al voltant de la Festa del Llibre, la literatura i la cultura en general. Aquesta primera edició, que s’estrena aquest mateix dissabte dia 8, està dedicada a les rondalles menorquines.
 
El procés participatiu del Pla Menorca Jove, està format per diferents accions, entre elles unes enquestes dirigides a la gent jove de 14 a 30 anys.
Aquestes enquestes es poden contestar de forma breu des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o web.
Us adjuntem els enllaços de les dues enquestes.
 
Imatge Dijous 6 d'abril, a les 19.00 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ferreries.
 
Imatge Dimarts 4 d'abril, a les 19.00 h. hi haurá un taller de famílies- world cafè, a l'Auditori de Ferreries.
 
Platges de Menorca Des de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera s'ha posat en marxa un programa de visites guiades "Platges de Menorca des d'un altre punt de vista".
 
Imatge Visita oberta a tota la ciudadania.
 
Imatge Visita a Menorca de la Delegada de la República Sahrauí i representant del Front Polisari a Espanya, la senyora Jira Bulahy.
 
Participa activament per millorar les polítiques d’ocupació
 
Imatge Feim públic que la Junta de Govern de l'Ajuntament, en sessió ordinària de dia 25 de gener de 2017, aprovà la convocatòria i les bases dels concursos de 2017.
 
L'Ajuntament de Ferreries informa de la campanya de matances 2016-2017, que va de l'1 de novembre de 2016 al 30 de març de 2017, i de prevenció de la triquinosi.
 


Feim pública la relació de persones, per ordre de la puntuació obtinguda, que integraran la borsa de treball aprovada per Resolució d'Alcaldia núm. 31, dictada avui dia 03/02/2017.
Sant Antoni Podeu consultar el programa de la Diada del Poble de Menorca.
Us informam que les entrades per al concert de la Diada estan a disposició del públic a l'Ajuntament.
 
Guanyadors sorteig de Nadal Dissabte, dia 7 de gener, es va fer el sorteig de Nadal dels 10 premis dels comerços de Ferreries!
Aquí teniu els guanyadors!
 
L’Ajuntament de Ferreries juntament amb l’Agència de Turisme del Govern de les Illes Balears ha confeccionat una Guia Interactiva a través de les llegendes del Barranc d’Algendar. Aquesta guia -presentada en versió catalana, castellana, anglesa i francesa- està dirigida a les escoles i també al turisme familiar i permet de conèixer de manera lúdica i divertida els tresors naturals i culturals més amagats del barranc.
 
Imatge Aquest Nadal, uns 40 establiments comercials de Ferreries han organitzat un sorteig per a tots els clients que facin les seves compres al poble fins al dia 5 de gener de 2017.

En total, es repartiran 10 premis valorats en 200€ cadascun. El sorteig es farà en directe el dissabte dia 7 de gener a les 12.00h a l’Ajuntament de Ferreries.
 
Diumenge dia 1 a les 19.30 h: Visita dels Carters Reials, acompanyats per la Banda de Música de Ferreries.

Dijous dia 5 a les 19.30 h: Arribada dels Reis i la seva Cort Reial, acompanyada pel grup de batucada Retrò de Ferreries.
 
Imatge Obert de dia 17 de desembre a 8 de gener.
De 18.00h. a 21.00h.
Dissabte 31 de desembre tancat.
A l'antiga galeria Xibau (plaça d'Espanya, 17 - Ferreries)
 
Imatge Càritas Parroquial de Ferreries va rebre dissabte 17 de desembre, el guardó del Tercer Premi que atorga l'Agenda Local 21 de Ferreries, a les entitats, empreses o persones que al llarg de la seva trajectòria o pels seus mèrits són mereixedores de reconeixement públic.
 
Imatge En el marc de la campanya de Nadal, es convoca el concurs de fotografia “Les botigues del meu poble” a través de la xarxa social Instagram, dirigit a promocionar i potenciar el comerç de proximitat.
 
Joves Qualificats Seleccionarem un/a economista, un/a tècnic informàtic/a i un/a dinamitzador/a juvenil per fer feina durant 9 mesos.
 
Imatge Horari de visites: de 18.00 a 21.00 hores.
 
Taller Nadal 2ª edició del Festival Internacional de Cinema de Menorca
Taller de Nadal per fillets de 9 a 13 anys. Impartit per Josep Coll
 
Visibles 2016 L’Ajuntament de Ferreries contracta, a través del SOIB, 3 persones treballadores i 1 orientador, en el marc de la convocatòria de subvencions per a les corporacions locals destinades a finançar projectes de millora de l'ocupabilititat de les persones treballadores desocupades de més edat (visibles 2016).
 
Imatge El Nadal ja és aquí! Aquest dijous 8 de desembre arrenca el programa d‘activitats nadalenques de Ferreries amb actes lúdics, culturals, gastronòmics, religiosos, benèfics i esportius. Tot un mes, fins el 7 de gener, ple de concerts, xerrades, cinema, Fira de Nadal, festes, tallers i molt més pels fillets i filletes i també per a totes les edats, amb la participació imprescindible de moltes entitats del poble.
 
Imatge El de setmana, dies 10 i 11 de desembre, es celebra la Fira de Nadal, una convocatòria que enceta el programa d’actes organitzat per aquestes festes i que es perllongarà fins el dia 7 de gener.
 
Imatge Activitats del mes de desembre
 
Dissabte 26 de novembre, a partir de les 10.30 h, al Centre Sociocultural de Ferreries (c. Beat Joan Huguet, 48 1r).
Jornades organitzades per l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica de Menorca.
 
Divendres 25 de novembre, a partir de les 18.30 h, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Ferreries.

Acte organitza per l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica de Menorca (APAEM)
 
Diumenge, 4 de desembre, a les 11.00 h, a l'Auditori de Ferreries
 
Jornades de salut Dies 17, 18 de novembre i 2 de desembre de 2016
Sala de l'Auditori de Ferreries
 
Imatge Ja podeu disposar del full d'activitats del novembre 2016 editat per l'Ajuntament.
 
Fira de Nadal S'obre el termini per presentar sol·licituds per participar a la XIV Fira de Nadal
 
Jornades d'Habitatge El Consell Insular de Menorca organitza les II Jornades d'Habitatge que tindrà lloc els propers dies 3 i 4 de novembre.
 
Imatge L'Ajuntament de Ferreries s'adhereix a la campanya en contra dels Tractats comercials TTIP, CETA i TISA.
 
Gabinet de creació d'empreses PIME Menorca ofereix el servei gratuït d'assessorament a emprenedors, mitjançant el Gabinet de Creació d'Empreses i Consolidació Empresarial.
 
Imatge Portes obertes al poliesportiu del CEIP Castell de Santa Águeda, dimarts 18 i 25 d'octubre de 16.00 a 17.00 h.
 
Imatge Ja podeu disposar del full d'activitats de l'octubre 2016 editat per l'Ajuntament.
 
Cartell treball domèstic Acció formativa que ofereix el Consell Insular de Menorca, dirigit prioritàriament a persones desocupades
 
Termini inscripció: fins dia 30 de setembre de 2016
Durada curs: 4 d'octubre de 2016-juny 2017
 
Termini d'inscripció: fins a les 13.00 h de dia 30 de novembre de 2016
 
Imatge El proper curs de la UIMIR, es durà a terme els dies 20, 21 i 22 d'octubre de 2016.
 
Imatge Presentació de sol·licituds del 19 de setembre al 5 d'octubre
 
Menorca Smart Island La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM), organitzada des de fa anys per la Comissió Europea, pretén promocionar la mobilitat sostenible en el territori europeu, fomentant els mitjans de transport menys contaminants i fent dels espais urbans un lloc amable per la ciutadania. El lema d’aquest any és “Mobilitat intel·ligent, Economia forta”.
 
Final lliga curses populars El poble amb més participació de la lliga de curses populars ha estat Ferreries, pel que la final de la lliga serà dissabte dia 10 de setembre a Ferreries a partir de les 18:00h.
 
El curs Cultura en clau literària, organitzat per l'Obra Social SA NOSTRA-BMN, consisteix a tractar i comentar les diferents disciplines artístiques des de la perspectiva literària. Per aquest motiu, tenen molt de pes les sessions en què es comenten les analogies entre pintura, literatura, cinema, música i òpera.
 
Imatge Ja podeu disposar el full d'activitats del setembre 2016 editat per l'Ajuntament.
 
Imatge Informació i matrícula: del 14 al 28 de setembre, de dilluns a dijous de 18.00 a 21.00 h i els divendres de 10.30 a 12.30 h.
 
Imatge Aquest divendres, 26 d'agost s'ha celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament la recepció als sis fillets i filletes sahrauís que formen part del projecte Vacances en Pau 2016.
 
SOIB Ferreries L'Ajuntament de Ferreries finalitza aquest mes el projecte Serveis Integrals del Poble de Ferreries.
 
Imatge El mostrador de D'Casa resultà guanyador del Concurs de Mostradors de les festes de Sant Bartomeu d'enguany.
 
Imatge Canvi d'horari dels concerts previstos per avui dimecres 17 d'agost dels grups TEN STRINGS ROCK'N ROLL TRIO i MELILOTUS
 
Imatge De l'11 al 25 d'agost de 2016
 
Imatge Presentat a la terrassa de l'Auditori el programa de les festes de Sant Bartomeu 2016
 
Imatge L’Ajuntament engega la campanya de conscienciació sobre la importància de la cura i neteja de l’entorn del nostre poble.
 
Ajuntament La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria de les Illes Balears ha obert una convocatòria d'ajuts per fomentar l' ocupació de persones que pertanyen a col·lectius prioritaris mitjançant la promoció d'incentius per la contractació.
 
Fira d'Artesania S'obre el termini per presentar sol·licituds per participar a la XVI Fira d'Artesania, artística i agroalimentària.
 
Mercat nit Es perllonga el termini de la convocatòria extraordinària per a la concessió de llocs per a la participació en el mercat inclòs dins el programa «Divendres a la Fresca».
 
Platges de Menorca El Consell Insular de Menorca mostra les platges de Menorca des d'un altre punt de vista
 
Ajudes teixit empresarial El Consell Insular de Menorca ha aprovat la convocatòria per a l'any 2016 d'ajudes al teixit empresarial i associatiu de Menorca.
 
Beu amb responsabilitat Comencen a les Illes Balears les festes populars pròpies de l’estiu i el Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) aprofita per enviar un missatge preventiu a totes les persones que hi participaran i en gaudiran.
 
Imatge El Ple d'aquest passat juny, per unanimitat de tots els seus membres, acordà de canviar el nom de l'antiga carretera general de Ferreries al d'Avinguda de Jaume Mascaró, en homenatge a l'empresari del calçat ferrerienc.
 
Imatge La Corporació de l'Ajuntament de Ferreries per unanimitat dels seus membres aprovà una moció en suport al desenvolupament, respecte i visibilització de la diversitat sexual i de gènere amb la intenció de garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, per erradicar la fòbia i per normalitzar la diversitat sexual en tots els àmbits.
 
Imatge A Ferreries, cada divendres sortim a la fresca per gaudir de les nits d’estiu en bona companyia, música, actuacions infantils, mercat, tallers, rutes literàries, exposicions, visites per conèixer oficis i productes artesans… Tots hi sou convidats!
 
Imatge El Ple del passat mes de maig aprovà el nou logotip de l'Auditori i del Centre de Formació de Ferreries.
El logo, dissenyat per Joel Pallicer Farfan, resultà guanyador en el concurs de logotips convocat per l'Ajuntament de Ferreries.
El Ple acordà així mateix fer cessió del nou logotip a l'Ateneu de Ferreries, gestor de l'Auditori i del Centre de Formació.
 
Imatge El CIM i els ajuntaments han presentat la campanya de difusió d’una aplicació per mòbil d’incidències urbanes, creada per l’empresa SILME fa més d’un any, i que durant els darrers mesos s’ha anat implementant en diferents ritmes a tots els ajuntaments de l’illa.

Aquesta app permet enviar incidències urbanes directament a l’Ajuntament des del mòbil. L’aplicació geocalitza l’usuari, determina el municipi on es troba, permet fer una fotografia de la incidència, permet emplenar un formulari descriptiu i envia la incidència al servei pertinent de l’Ajuntament on es troba l’usuari. A la vegada, permet visualitzar totes les incidències que s’han enviat des del mòbil, així com l’estat de tramitació en que es troben.
 
Proves dels Jocs Municipals Aquest cap de setmana es celebraran les proves del s Jocs Municipals a Ferreries.
 
Mitjançant la resolució del Conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 10 de maig de 2016 (BOIB núm. 65 de 24/05/2016) es convoquen ajudes a fons perdut per executar instal·lacions fotovoltaiques, règim d’autoconsum, per part del particulars en els seus habitatges.
 
Places residència estudiants a Barcelona Es convoquen tres places d'allotjament vacants a la Casa de Menorca a Barcelona per al curs acadèmic 2016/17.
 
Imatge El proper juliol tindrà lloc la 6a Edició del Campus d’Estiu del CB Ferreries. Aquest any amb la novetat a la Direcció Tècnica, que anirà a càrrec de l’ex-internacional Tommy Jofresa.

El Campus tindrà una durada de 10 sessions de treball des del 18 al 29 de juliol amb horari de 16.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres, on es treballaran bàsicament fonaments individuals d’aquest esport.
 
Imatge El mes de juny dedicat al director de cinema i músic serbi Emir Kusturica
 
Garantia Juvenil La GARANTIA JUVENIL és una iniciativa de la Unió Europea que té com a objectiu que els JOVES ENTRE 16 I 29 ANYS que no estiguin cursant estudis, formació ocupacional o no tenguin feina, puguin rebre una oferta de treball, d’educació o formació, així com informació sobre les mesures per a l’afavoriment de l’emprenedoria.
 
Ferreries Floreix Aquest cap de setmana, no ens hem volgut perdre Ferreries floreix. Sembla que cada any el poble li posa més passió a l'esdeveniment. S'aixequen de bon matí, i en poques hores, els carrers estan decorades amb el més esplèndid regal de la primavera. Les flors. Ferreries guarda un secret que no saben tots els menorquins. Quan el dia s'ennuvola, els seus carrers més antics prenen el caire d'un poblet de muntanya. Ve de gust respirar fondo, omplir els pulmons i passejar. Si per a més delícia, trobes un detall a cada porta, catifes de flors a terra, nens corrent alegres i persones que encomanen bon humor, un sostre de paraigües o de roba als carrers ... Si sintonitzes amb la banda de música. Només pot passar una cosa, t'alegres molt d'haver estat aquí.
 
S’obre el termini de sol·licituds per participar en el mercat del Divendres a la Fresca
Imatge El proper cap de setmana tindrà lloc la 5a edició de Ferreries Floreix 2016.
Activitats culturals, d'oci, gastrònomiques des de 27 de maig fins 5 de juny.
 
Acorats, crònica d'un fenomen El proper diumenge 29 de maig a les 20h, s’estrenarà per primera vegada a Menorca el documental ACORATS, crònica d’un fenomen a l’Auditori de Ferreries .
Un documental de Joan Martí Mir, basat en ACORAR, l’espectacle de Toni Gomila, sobre el fenomen teatral i social que ha esdevingut un text que duu des de l’any 2011 representant-se pels escenaris de les Balears, Catalunya i València.
 
Imatge El Govern convoca el Pla de Lloguer Social, un conjunt de mesures destinades a facilitar l'accés o la permanència a un habitatge en règim de lloguer i, també, a incentivar els propietaris d'habitatges buits per llogar-los per tal d'incrementar la borsa d'habitatges de lloguer social actual. Ajudes per completar el lloguer i adaptació del preu de lloguer social en habitatges protegits a la situació personal de cada família són les dues ajudes principals.
 
Ja podeu presentar la vostra sol·licitud per la Renda Social, una prestació econòmica que durant el 2016 anirà adreçada a famílies sense ingressos amb menors a càrrec.
 
LOGO INFO TRIBUTARIA
Es fan públiques les dades en què podran satisfer els rebuts d'aigua del 1T-2016, així com les dates del càrrec de la domiciliació.
 
Imatge Amb motiu d'aquesta celebració, la Direcció General ha programat una sèrie d'actes, un a cada illa, començant aquest divendres 29 amb una obertura institucional que tindrà lloc a l'Aljub des Baluard (19 hores), a Palma, i a la qual assistiran representants de Política Lingüística del País Valencià, Catalunya i Aragó. La intenció d'aquesta trobada és poder visualitzar els diversos marcs legals dels distints territoris. L'acte es tancarà amb una actuació musical i una copa de cava.

El segon esdeveniment tindrà lloc a Formentera, el proper 18 de maig, a les 20 hores. Es tracta de la conferència “Les lleis lingüístiques com a instruments de transformació social”, que impartirà Gabriel Bibiloni a la sala d'actes de Cultura Sant Francesc Xavier. Dia 1 de juny, a Eivissa, tindrà lloc la jornada d'anàlisi sobre la Llei, en la qual intervindran Noèlia Marín (Col·legi d'Advocats) i que en parlarà des d'una perspectiva jurídica; Joan Melià (exdirector general de Política Lingüística), que la tractarà des del punt de vista de l'Administració; i Montserrat Montés (Institut d'Estudis Eivissencs), que hi aportarà la perspectiva de la societat civil. La jornada es tancarà amb una taula rodona, moderada per Isidor Marí.

El darrer acte de celebració tindrà lloc a Menorca, dia 15 de juny, quan es projectarà el documental que la Direcció General de Política Lingüística ha elaborat per a l'ocasió. Serà a les 20 hores a l'Auditori de Ferreries. Cal destacar que tots els actes són oberts i que la conferència de Formentera i la jornada d'Eivissa es podran seguir en directe a través de la pàgina web de la Direcció General (http://dgpoling.caib.cat).

A banda, s'editarà de nou el text de la Llei de 1986. Tant la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà, com la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, coincideixen en destacar la importància d'aquesta Llei que “va néixer fruit d'un consens que mai s'hauria d'haver perdut.” Fuxà ha remarcat que fa “just dos mesos que s'ha recuperat l'esperit d'aquesta Llei del 86, tornant al text original, modificat en l'anterior legislatura, i perdent part dels drets lingüístics dels ciutadans de les Illes.” Per la seva banda, la consellera Ruth Mateu, ha dit que “és important fer visible aquesta celebració, perquè creim que després d'uns anys on la llengua era motiu de conflicte, ara toca celebrar que ja no és així.”
 
Imatge Dissabte 30 abril, a les 11h, Descobrim els fòssils de Menorca! al Centre de Geologia mitjançant una activitat lúdica i familiar gratuïta per fillets i filletes a partir de 6 anys. Farem una visita guiada amb  jocs de proves i el taller Crea el teu propi fòssil. Les places són limitades i cal inscriure’s a centregeologia@ajferreries.org
 
Des del dia 30 d´abril on queda inaugurada a les 20 hores l´exposició de pintura a l'oli a càrrec de Manuel Galeote, i fins el dia 28 de maig de 2.016 en que es clausurarà, es podran veure i adquirir els quadres exposats.
 
Imatge El proper mes de juny es disputaran, per segon any, els Jocs Esportius Municipals de Menorca. Aquests jocs de caire popular són impulsats pel Consell Insular a través d'IGA Menorca amb la col·laboració de tots els ajuntaments de l’illa.

A Ferreries també volem ser presents en aquest esdeveniment, com en la primera edició, i feim feina per poder competir aportant el màxim d’esports i disciplines possibles. Per organitzar-ho, la coordinació esportiva designarà un responsable per a cada esport i, posteriorment, aquests responsables s'encarregaran de fer els equips i seleccionar els esportistes que representaran Ferreries en les diferents proves.

Atès que és una competició en què gairebé totes les proves estan obertes a esportistes tant federats com no federats, volem que qualsevol persona que hi vulgui participar tengui la possibilitat de fer-ho, sempre que hi hagi places disponibles.

Per mitjà del formulari d’inscripció adjunt podeu fer efectiva la preinscripció. D'aquesta manera, quedareu dins el grup de possibles participants creat pel responsable del vostre esport.

Més informació a l'Oficina del Poliesportiu Municipal. Tel. 971373826 o al correu electrònic coordiesportsferre@hotmail.com
 
LOGO INFO TRIBUTARIA Es fan públiques les dates en què es podrà satisfer cadascuna de les 3 fraccions aprovades així com les dates del càrrec de la domiciliació.
 
Imatge La Direcció de l'Auditori de Ferreries informa del nou sistema de socis del cinema infantil.

Amb aquesta proposta d'ofertes econòmiques adaptades a diverses necessitats, s'intenta fidelitzar el públic per tal de donar continuïtat a l'oferta de cinema infantil que des de l'Ajuntament entenem com a necessari per tal d'ampliar l'oferta de lleure per als fillets i filletes del poble.

Animau-vos!
 
El programa està dirigit a persones aturades de llarga durada.

L’Ajuntament gestionarà durant el pròxim mig any un projecte laboral que permetrà contractar deu persones aturades de llarga durada i donar-los formació amb un pressupost de 103.867,50 euros.
 
Existeix un mercat al que els veïns criden petit (segurament perquè en els pots petits es guarda la millor mel). Es poden trobar productes de la terra, pastes típiques, embotits i artesania local. És un punt de trobada a la Plaça Espanya de Ferreries. Un mercat que respira la salut i la cordialitat dels pobles de Menorca.
Una setmana de cada mes, comptarà amb l'actuació d'un conjunt musical. Una gran oportunitat, per sortir a fer una passejada, comprar i prendre un cafè o un refresc en una de les terrasses de la plaça.
 
Imatge S'ha presentat i posat en funcionament el Programa de rutes saludables a Ferreries.
 
Imatge Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ferreries
 


- En voluntària, del 22 de febrer al 21 d’abril de 2016.
- Domiciliacions el 21 de març 2016.
- En executiva, a partir del 22 d’abril de 2016.
 
Imatge Programa d'activitats:

Dissabte 27 de febrer:
11.30 h. Xerrada informativa sobre la vedella de Menorca.
12.00 h. Showcooking a càrrec de Liorna al Pla de l'Esglèsia.

Diumenge 28 de febrer:

11.30 h. Xerrada informativa sobre la vedella de Menorca.
12.00 h. Showcooking a càrrec de LOAR a la Plaça Espanya.

Col·laboren: Consell Insular de Menorca i Ajuntament de Ferreries
 
Feim públic que mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 43/2016, de dia 11/2/2016, es van aprovar les bases per a la provisió, amb caràcter interí, del lloc de secretaria, categoria d'entrada, de l'Ajuntament de Ferreries, mitjançant concurs de mèrits.

Les persones interessades poden recollir les bases de la convocatòria i l'imprès de sol·licitud a les oficines municipals o bé de la plana web municipal www. ajferreries.org.

El termini de presentació d'instàncies en el registre general de l'Ajuntament o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i procediment administratiu comú, finalitza dia 25 de febrer a les 13,30 hores.
- Concurs de dibuix per il·lustrar el programa de festes de Sant Bartomeu 2016
- Concurs de fotografia per il·lustrar el programa de festes de Sant Bartomeu 2016
- Concurs literari Francesc d'Albranca 2016
- Premi Sant Bartomeu de Pintura 2016
- Premi d'investigació sobre Ferreries, bienni 2016-2017
- Concurs de logotips per a l'Auditori i Centre de Formació
- Convocatòria d'ajuts a entitats culturals i educatives.
- Convocatòria d'ajuts a entitats esportives.
- Convocatòria d'ajuts a entitats socials.
ImatgeEn voluntària, de l'1 de febrer al 31 de març de 2016.
Domiciliacions, el 2 de març de 2016
En executiva, a partir de l’1 d’abril de 2016 amb el corresponent recàrrec de constrenyiment sobre l'import principal.
 
Expedient del permís d'instal·lació, obertura i funcionament d'activitat permanent major per a la reforma i ampliació de l'edifici geriàtric i centre de dia
Imatge Divendres dia 1 a les 19.30 h: Visita dels Carters Reials, acompanyats per la Banda de Música de Ferreries.

Dimarts dia 5 a les 19.30 h: Arribada dels Reis i la seva Cort Reial, acompanyada per la Batucada de Ferreries.
 
Imatge Revetlla de Cap d'Any. A partir de les 24.00 h, a l'envelat de la plaça Espanya.
 
S'ha publicat el calendari fiscal corresponent a l'exercici 2016

Feu clic damunt el títol per consultar-ho o aneu a POBLE --> HISENDA --> CALENDARI FISCAL.
 
Imatge Vos convidam a fer la ruta de botigues per visitar cadascuna que les sis creacions i que voteu per l’arbre que més vos agradi, el més creatiu, el més original... Entre tots els participants es sortejaran 2 entrades per assistir a un espectacle de de la temporada 2016 a l’Auditori de Ferreries. L’establiment que aconsegueixi més vots també rebrà el mateix premi. El sorteig es celebrarà el dia 9 de gener.

Animau-vos a fer la ruta d’aquest Nadal!

Clica sobre el títol per més informació.
 
Imatge Aquest cap de setmana, 12 i 13 de desembre, es celebra la Fira de Nadal, una convocatòria que enceta el programa d’actes organitzat per aquestes festes que es perllongarà fins el dia 9 de gener.

Clica sobre el títol per més informació.
 
Del 4 de desembre de 2015 al 5 de gener de 2016
 
L'Ajuntament de Ferreries va retre ahir dissabte homenatge a les víctimes dels atemptats de París tot guardant un minut de silenci.
 
Imatge Dies 13, 20 i 27 de novembre, a les 20.00 h, al Centre Sociocultural de Ferreries (c. Beat Joan Huguet, 48 1r)
 
Imatge Obertura nou termini extraordinari de presentació de sol·licituds de places vacants a l'Escola Infantil de primer cicle de Ferreries per al curs 2015-2016, amb inici de les classes dia 8 de gener de 2016
 
Davant la proximitat de la festivitat de Tots Sants, es comunica que els dies 28 i 29 d’octubre (dimecres i dijous), durant tot el dia, i el 30 (divendres), fins a les 15.00 h, el cementeri estarà tancat per fer-hi treballs de manteniment.

La qual cosa es fa pública per a coneixement general.

Dissabte 12 de desembre, de 10.00 a 21.00 h, i diumenge 13 de desembre, de 10.00 a 14.00 h.
 
Planificació dels treballs i obres per a la setmana del 14 al 18 de setembre.
És un plànol per a cada dia de la setmana
Per a qualsevol incidència, el responsable de la UTE constructora que estarà a temps total en obra és: Sr. TOLO amb el tl 609.883.036
Imatge


* En voluntària, de l’1 de novembre al 31 de desembre de 2015.
* Domiciliacions, l’1 de desembre de 2015
* En executiva, a partir de l’1 de gener de 2016
 
Imatge
• Període voluntari de cobrança: del 13/08/2015 al 12/10/2015
• Domiciliats: 14/09/2015
•Transcorregut el termini d’ingrés, els deutes seran exigibles pel procediment de constrenyiment.
 
L’Ajuntament de Ferreries prepara la XV FIRA D’ARTESANIA, ARTÍSTICA I AGROALIMENTÀRIA DE FERRERIES, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre de 2015
Totes les persones interessades a participar-hi s’han d’inscriure abans del dia 4 de setembre de 2015
RELACIÓ DE LES ACTUACIONS QUE ES DURAN A TERME DURANT EL MES D'AGOST EN EL MERCAT NIT
 
Dissabte 19, de 10.00 a 21.00 h i diumenge 20, de 10.00 a 14.00 h
Plaça d'Espanya
Dies 15 i 16 d'agost a l'Auditori de Ferreries
 
Imatge


En voluntària, de l’1 d’agost al 30 de setembre de 2015.

Domiciliacions, l’1 de setembre de 2015

En executiva, a partir de l’1 d’octubre de 2015 amb el corresponent recàrrec de constrenyiment sobre l'import principal.
 
(fora del programa de festes de Sant Bartomeu)
 
LOGO INFO TRIBUTARIA
• En voluntària, del 13 de juliol al 12 de setembre de 2015
• Domiciliacions el 13 d’agost de 2015
• En executiva, a partir del 13 de setembre de 2015 amb el corresponent recàrrec de constrenyiment sobre l'import principal
 
ImatgeARBRITIS 2015
- Escombraries i tractament
- Cementiri
- Entrada de vehicles
- Vedats de caça

- en voluntària del 13 de juliol al 12 de setembre de 2015, ambdós inclosos.
- en executiva a partir del 13 de setembre de 2015
- Domiciliacions es carregaran el 13 d'agost de 2015.
 
Termini presentació sol·licituds: 13/07/2015
RELACIÓ DE LES ACTUACIONS QUE ES DURAN A TERME DURANT EL MES DE JULIOL EN EL MERCAT NIT
 
Des del diviendres dia 3 de juliol i durant tots els divendres de l'estiu, de les 19,00 hores fins a les 23,00 hores, es torna a celebrar el mercat de nit de Ferreries.
El mercat transcorrerà pels carrers de la zona antiga del poble i es veurà complementat per activitats musicals i artesanes diverses.
 
Per a general coneixement es fa públic que mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 260/2015, de data 1 de juliol de 2015, ha quedat constituïda la borsa de treball de policies locals

2A FRACCIÓ
• Període voluntari de cobrança: del 13/06/2015 al 12/08/2015
• Domiciliats: 13/07/2015

3A FRACCIÓ
• Data límit recollida domiciliacions: 31/07/2015
• Període voluntari de cobrança: del 13/08/2015 al 12/10/2015
• Domiciliats: 14/09/2015
 

En voluntària, de l’13 de juny al 12 d’agost de 2015.
Domiciliacions, l’13 de juliol de 2015
En executiva, a partir del 13 d’agost de 2014 amb el corresponent recàrrec de constrenyiment sobre l'import principal.
 
Dissabte 13 de juny, a les 18.00 h, a la pl. Espanya, actuació del grup de Combos i de la Big Band de l'Escola de Música de l'Ateneu Musical de Ferreries
 
Per a joves d'entre 12 i 16 anys.
Durada activitats: del 30 de juny al 31 de juliol 2015.
Inscripcions: del 5 al 13 de juny.
Inscripcions i informació: Casal de Joves (tel. 971 374049).
 
- 18 abril-30 maig, dissabtes matí, pl. Espanya, venda de plantes.
- 24 abril, repartiment de plantes als centres escolars i socials.
- 30 i 31 de maig: estores florals, música, exposició Florart, decoracions florals, mostra de dibuixos, mosaic fotogràfic, exposició de bonsais, tallers i muntatge d'un bodegò.
- 6 de juny, l'Agenda Local 21 surt al carrer i lliurament de premis a les millors decoracions de flors al carrer.
- Fins 30 de maig migdia, presentació candidatures concurs millor decoració de flors i plantes al carrer.
 
Finca sa Dragonera del Barranc d'Algendar
 
INFO TRIBUTARIA
En voluntària, de l’1 de maig al 30 de juny de 2015.

Domiciliacions, l’1 de juny de 2015

En executiva, a partir de l’1 de juliol de 2015 amb el corresponent recàrrec de constrenyiment sobre l'import principal.
 
L’Ajuntament de Ferreries obre el termini d’inscripció per poder participar al mercat de nit del poble de Ferreries, que es celebrarà els divendres des de finals de juny fins a finals d’agost. L'horari és des de les 19,00 hores fins a les 23,00 hores.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud al Registre d’Entrada de l’Ajuntament fins a les 13.00 hores de dia 29 de maig.
A Ferreries es duran a terme quatre conferències els dijous 30 d'abril i 7, 14 i 21 de maig, a les 20.00 h, al Centre Sociocultural
 

- Període voluntari de cobrança: del 13/04/2015 al 12/06/2015
- Data límit recollida domiciliacions: 31/03/2015
- Càrrec domiciliats: 13/05/2015
- Transcorregut el termini d’ingrés, els deutes seran exigibles pel procediment de constrenyiment
 

S'ha obert el termini per a sol·licitar el pagament únic d'IBI 2015. Podeu lliurar la instància fins el 31/03/2015
 

• En voluntària, del 16 de febrer al 15 d’abril de 2015.
• Domiciliacions el 15 de març 2015.
• En executiva, a partir del 16 d’abril de 2015 amb el corresponent recàrrec de constrenyiment sobre l'import principal.
 
El termini de presentació de sol·licituds finalitza dia 30/3/2015 a les 13,30 h.
El termini de presentació de sol·licituds finalitza dia 30/3/2015 a les 13,30 h.
Feim públic que el Ple en sessió ordinària de dia 29/1/2015, va aprovar el Plec de clàusules administratives particulars (modificats per acord de la Junta de Govern de dia 6/3/2015) i el Plec de prescripcions tècniques, així com la convocatòria de licitació del contracte pel manteniment, la gestió, la programació i l'explotació de l'Auditori i del Centre de Formació de Ferreries.
Atès que ha sortit publicat en el BOIB de dia 28/2/2015 la data màxima per presentar oferta econòmica finalitza dia 24/3/2015 a les 13,30 h.
Xerrada feta dia 5 de març de 2015, dins el programa de les XVIII JORNADES DE SALUT I QUALITAT DE VIDA, que organitza l'Ajuntament, i que va comptar amb la col·laboració d'Àrnica Global Esport.
El Consell Insular de Menorca posa a disposició dels usuaris serveis especials en les línies L01 Maó-Ciutadella i Bus de Nit a fi de garantir el trasllat d'usuaris a les diferents poblacions de l'illa.
 
Dia 7 febrer (presa tensió, reiki i desfilada) i dia 8 de febrer (sortida pel camí Reial)
Dibuix, Fotografia, Literari Francesc d'Albranca i Premi Sant Bartomeu de Pintura
LOGO INFORMACIÓ TRIBUTARIA
En voluntària, del 2 de febrer a l’1 d’abril de 2015.
Domiciliacions, l’1 de març de 2015
En executiva, a partir de l’2 d’abril de 2015
 
L'Ajuntament de Ferreries té signat amb l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears el conveni de col·laboració per a la implantació i gestió del distintiu autonòmic de vehicle elèctric.
S'adjunta l'enllaç on podreu trobar la informació del tràmit del distintiu autonòmic i de mobilitat elèctrica de les Illes Balears.
logo ivtm Es comunica que les persones que tenguin domiciliats els rebuts de l'IVTM, gaudiran d'una bonificació d'un 2%, sempre que els rebuts siguin abonats en el moment que es presentin a cobrament

La data límit recollida domiciliacions és el 06/02/2015
 
Termini presentació sol·licituds: dies 18, 19 i 22 de desembre de 2014 i 8 i 9 de gener de 2015.
Feim públic que mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 526 de dia 9 de desembre de 2014, es va aprovar el calendari del procés d'admissió de l'escola munincipal de primer cicle d'educació infantil de Ferreries per al curs 2014-2015, de les 5 places vacants a l'aula de nadons.
Museu de Ciències Naturals de Menorca El Museu de Ciències Naturals de Menorca es troba situat en les àmplies i senyorials cases de la finca Binissuès del segle XVIII, en plena natura i amb unes precioses vistes al camp menorquí. Binissuès es troba a la carretera entre Ferreries i Ciutadella, al Km 36 desviament Camí ets Alocs, del municipi de Ferreries.
 
Feim pública la llista definitiva amb el nou ordre de puntuació, aprovada mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 500 de dia 20/11/2014, en la qual s'han resolt les reclamacions presentades i rectificat les dues errades observades per la comissió tècnica de valoració arran de l'acte de revisió de les puntuacions i que afecten a dos aspirants, així com també es declara constituïda la borsa de feina de Policies Locals.
Es recorda que d'acord amb el Decret 34/2009, de 19 de juny, pel qual s'estableixen normes per al control sanitari d'animals d'espècie porcina que es destinen al consum privat, aquest Ajuntament va resoldre autoritzar el densevolupament de la campanya a Ferreries de l'1 de novembre de 2014 al 31 de març de 2015.
Atès que tots els porcs sacrificats per al consum domèstic privat s'han de sotmetre al control de la triquinosi, a realitzar per un veterinari col·laborador de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, les persones interessades s'han de dirigir a l'Ajuntament, on se'ls informarà del procediment a seguir.
 
El termini d'inscripció acaba dia 28 de novembre de 2014.
Feim pública la llista definitiva d'aspirants admesos en la convocatòria per sol·licitar la inclusió en la borsa de treball de policies locals. Així com també es fixa el dia i hora per realitzar la prova de nivell de català aquells aspirants que no ho hagin acreditat i es convoca a la Comisisió Tècnica de Valoració per avaluar els mèrits al·legats i justificats per les persones aspirants.
LOGO INFORMACIÓ TRIBUTARIA
.- En voluntària, de l’1 de novembre al 31 de desembre de 2014.
.- Domiciliacions, l’1 de desembre de 2014
.- En executiva, a partir de l’1 de gener de 2015
 
L'Ajuntament de Ferreries organitza la XII Fira de Nadal 2014 que tindrà lloc els dies 13 i 14 de desembre.
Totes les persones interessades a participar-hi s'han d'inscriure abans del proper dia 25 de novembre.
En el Dia de les Oportunitats poden participar gratuïtament tots els comerços associats interessats. El termini per inscriure's finalitzarà el dijous dia 30 d'octubre en les oficines d'ASCOME. Tel. 971 381550 - 971 352464, e-mail: ascome@empresademenorca.org
 
Es farà dilluns 27 d'octubre, a les 19.30 h (enlloc de dijous 30)
El Consell Insular de Menorca ofereix noves xerrades i cursos gratuïts
Feim públic que la Resolució d'Alcaldia núm. 444/2014, de dia 17 d'octubre de 2014, resol obrir una nova convocatòria per sol·licitar la inclusió en la borsa de treball de Policia Local, per tal de cobrir, mitjançant concurs de mèrits i amb caràcter d'interí, les necessitats urgents de places i llocs de feina de policies locals de Ferreries.

Les sol·licituds es dirigiran al batle President de la Corporació i es podràn presentar fins dia 29 d'octubre de 2014 a les 13,30 h.
(Publicat en el BOIB núm. 145 de 21/10/2014)
Es fa pública la Resolució d'Alcaldia núm. 438/2014 mitjançant la qual es declara constituïda la borsa de treball de bidell d'instal·lacions i/o edificis municipals.
27 SETEMBRE 2014
 
Es publica la llista definitiva amb el resultat final del procés selectiu mitjançant concurs d'un/a informador/a en el Centre de Geologia i per a la creació d'una borsa de feina, d'acord amb la Resolució d'Alcaldia núm. 386/2014, de dia 17/9/2014
LOGO INFORMACIÓ TRIBUTARIA
- En voluntària, de l’14 d’agost al 13 d’octubre de 2014.
- En executiva, a partir de l’14 d’octubre de 2014.
- Les domiciliacions es carregaran el 15 de setembre de 2014.
 
Ferreries, dies 9 i 10 d'agost, de 20.00 a 23.00 h
Logo informació tributària
• En voluntària del 14/08/2014 al 13/10/2014
• Domiciliats: 15/09/2014
• En executiva a partir del 14/10/2014
 
LOGO_INFOTRIBUTARIA
- En voluntària, de l’1 d’agost al 30 de setembre de 2014.
- Domiciliacions, l’1 de setembre de 2014
- En executiva, a partir de l’1 d’octubre de 2014