Ajuntament de Ferreries
Imatge Resultats de la consulta ciutadana sobre la situació del turisme a Ferreries. Entrant en l'enllaç es poden consultar les propostes i opinions sobre el turisme al nostre poble
 

Informe de resultats enquesta turisme a Ferreries.

Imatge L'Ajuntament de Ferreries està elaborant el Pla de Desenvolupament Turístic que ha de contemplar tots els aspectes relacionats amb la promoció i oferta turístiques del nostre poble per als pròxims anys.

Per tal que aquest Pla fos el més participatiu i consensuat possible, durant el passat mes de maig es va dur a terme una consulta entre els ciutadans i ciutadanes de Ferreries a través de les xarxes socials. Així vam poder conèixer propostes de la gent per tal de millorar el turisme al nostre terme i també copsar l'opinió ciutadana sobre la situació turística ja existent al municipi. Tota aquesta informació ens servirà per definir en la mesura del possible les estratègies, tàctiques i accions a adoptar en el Pla de Desenvolupament Turístic municipal.

Aquesta enquesta en línia va rebre un total de 153 respostes vàlides que evidencien l'interès dels ferreriencs i ferrerienques per un tractament eficaç i alhora respectuós del turisme en el nostre terme. En l'enllaç en podreu conèixer els resultats.

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut