Poble
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries

25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

El pròxim 25 de novembre es commemora, un any més, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

La violència contra les dones és una de les principals problemàtiques estructurals que pateix la nostra societat. Es tracta d’un fet que suposa una greu vulneració dels drets humans i una qüestió fonamental de seguretat ciutadana.

A l’Estat espanyol, el 28 de desembre de 2004 es va aprovar la Llei orgànica 1/2004 de mesures de protecció integral contra la violència de gènere. La Llei abasta aspectes preventius, educatius, socials, assistencials i d’atenció a les víctimes, així com el principi de subsidiarietat de les administracions públiques.

Atesa la necessitat de lluitar i manifestar-se contra aquesta xacra social
i sumar-se a totes les veus que clamen per un futur en igualtat, l’Ajuntament de Ferreries ha aprovat una declaració institucional pròpia amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el text de la qual s’annexa.

Així mateix, organitza o col·labora en l’organització d’activitats per commemorar aquesta data.

Activitats programades al municipi:
- Dimecres 25 de novembre, a les 18.00 hores, al Casal de Joves, taller Relacions tòxiques, activitat organitzada per la Creu Roja amb la col·laboració del Casal de Joves municipal.
- Lectura del manifest institucional.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
El Poble
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut