Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
Davant la falta d’agents operatius, l’Ajuntament després d’intentar solucionar les dificultats per cobrir tots els torns durant els últims mesos, es veu obligat a treure el torn de nit de forma temporal a partir de dilluns 19 de juliol. El servei del torn de nit serà atès amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.
 

L’Ajuntament de Ferreries es veu obligat a treure el torn de nit de la Policia Local de forma temporal.

Des de fa massa temps, el nombre d‘efectius de la plantilla de la policia municipal de Ferreries ha estat excessivament ajustat a les necessitats reals de la nostra població. Si bé disposam de catorze agents en plantilla, a hores d’ara i per diferents circumstàncies, només comptam amb set d’operatius , cosa que ha duit a no comptar amb prou efectius per cobrir els tres torns diaris amb els dos agents necessaris per desenvolupar la tasca amb efectivitat i seguretat.

Aquesta situació ja de per si complicada s‘ha agreujat amb els efectes derivats de la Covid. La policia local ha estat un dels sectors en què més ha revertit l’afegit de tasques derivades de la situació sanitària i les han encarat, malgrat les dificultats, amb gran professionalitat i dedicació, però açò no treu que la situació s‘hagi complicat encara més.

Mentrestant hem estat en diàleg constant amb el cap de policia per veure com solucionar les dificultats per cobrir tots els torns. Aquests s’han anat solventant carregant els policies d’hores extres -moltes vegades més de les que una persona pot aguantar-, deixant de fruir dels dies de vacances que els pertocava de disfrutar o fent torns amb un sol agent amb la vulnerabilitat que açò comporta en cas d‘una situació de perill.

És per aquesta complicada situació que l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Ferreries, s’ha vist empès a treure de manera temporal el servei del torn de nit. Aquesta decisió ha estat molt meditada i presa a contracor, però, com a responsables que som de la seguretat dels nostres policies, sabem que de la forma que han anat fent feina els agents els darrers mesos, amb la manca de protecció que dona l‘excés de càrrega horària i el no poder treballar amb el suport adient, fa que la situació esdevingui insostenible.

Volem enviar un missatge de tranquil.litat a la població: en cap cas el torn de nit quedarà desatès, ja que davant qualsevol urgència es comptarà amb el suport de la Guàrdia Civil, la qual cosa agraïm enormement. Per altra banda, val a dir que es restituirà el torn que ara es treu tan bon punt els efectius policials siguin els suficients.

Esperant que la situació es normalitzi, agraïm la comprensió de la població i esperam que la policia pugui treballar en les condicions que es mereixen en la major brevetat possible.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut