Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
Darreres notícies

 
 
 
22
JUN
L'Ajuntament de Ferreries posa a disposició dels visitants de la platja de Cala Galdana aquests cones per utilitzar com a cendrers.
 
22
JUN
L'Ajuntament posa en marxa una campanya per conscienciar la població i els visitants per tal que utilitzin cremes biodegradables, respectuoses amb el medi marí.
 
22
JUN
Torna el Casal d'Estiu amb una oferta d'activitats dirigides a joves d'entre 12 i 16 anys. Les inscripcions es faran de forma presencial a través del formulari que se'ls facilitarà al Casal de Joves. A més, també s'ha de portar una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària. Si teniu algun dubte o necessiteu més informació, ens podeu telefonar al 689 841 197
 
03
JUN
Bases i convocatòria que regeixen la concessió d'ajudes econòmiques per fomentar la reactivació del desenvolupament econòmic local i la promoció turística del municipi de Ferreries per a minimitzar l'impacte de la crisi econòmica provocada per la COVID-19
 
03
JUN
Termini de presentació de treballs: 30 de juny de 2021
 
15
ABR
Termini presentació sol·licituds: 30 de juny de 2021
 
10
ABR
Volem vestir el nostre poble amb un ambient literari! Vos animam així a participar aquest any decorant les façanes de les vostres cases i comerços, els aparadors, les finestres, les portes... amb tot el que per a vosaltres representaria una expressió literària especial per commemorar aquell dia. Podeu emprar llibres, cançons, poemes... Vos animam a donar sortida a la vostra creativitat!
 
03
MAR
Oberts els terminis de presentació de sol·licituds i/o treballs per acollir-se a les convocatòries dels premis i/o concursos de l'any 2021.
 
11
DES
L'Ajuntament de Ferreries ha actualitzat la Política de Medi Ambient del municipi.
 
12
MAR
Davant la irrupció del nou coronavirus 19, la Conselleria de Salut del Govern Balear ha dissenyat una pàgina per tal d'informar la ciutadania i marcar unes pautes de prevenció (En trobareu l'enllaç a la notícia) Aquesta pàgina s'anirà actualitzant contínuament, amb tota la informació necessària per fer front a aquest nou virus. És bo que la ciutadania n'estigui informada i que sapiguem actuar amb tranquil·litat i amb precaució davant la seva evolució.
 
-
-
1. COM PAGAR UNA DENÚNCIA/MULTA DE TRÀNSIT 2. CÓMO PAGAR UNA DENUNCIA/MULTA DE TRÁFICO 3. HOW TO PAY A TRAFFIC TICKET
 
Properes activitats
 
 
 
 
 
 Orquestra Demon's Jazz. Concert Homenatge a Llorenç Torres Nin, 'Mestre Demon'.Divendres 25 de Juny, a les 21.00h.
Auditori de Ferreries.
 
 Excursió Geològica a l'Ermita de Son Granot.Divendres, 25 de juny a les 18.30h.
Punt de trobada al Centre de Geologia.
 
 Actuació musical Pinyeta Pinyol.Divendres, 25 de juny a les 19.00h.
Plaça d'Espanya.
 
 Final de curs Ball en línia, Pere Perea.Dissabte 26 de Juny, a les 21h.
Terrassa Auditori de Ferreries.
 
 Petit mercat artesà i agroalimentari.Dissabte, 26 de juny a les 9.00h.
Plaça d'Espanya.
 
 Ple OrdinariDilluns, 28 de juny a les 20.00h.
Sala de Plens.
Contactau amb l'Ajuntament
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o per a qualsevol altra qüestió, dirigiu-vos a l'Ajuntament de Ferreries (carrer de Sant Bartomeu, 55, tel. 971 37 30 03) o emplenau aquest formulari.

Formulari de contacte

Mirarem de donar resposta a les vostra sol·licitud al més aviat possible.
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut