Ajuntament de Ferreries
Darreres notícies

 
 
 
21
MAI
Si estàs interessat o interessada a fer feina com a informador-a a l'oficina d'informació turística de Cala Galdana entra a l'enllaç del SOIB i informa-te'n
 
03
MAI
Jove, q faries pel teu poble? El Consell Escolar de Menorca en coordinació amb la Conselleria d’Educació i Cultura i els Ajuntaments de tots els pobles, convoquen un concurs públic destinat als joves entre 15 i 30 anys per tal que puguin dur a terme propostes de dinamització cultural i ciutadana.
 
26
ABR
Ja podeu descarregar la programació del mes de maig 2018 de l'Auditori de Ferreries.
 
23
ABR
L'Associació d'Amics i Amigues del Poble Sahrauí de Menorca cerca famílies per acollir filletes i fillets dels campaments de refugiats sahrauís per passar els mesos d'estiu a Menorca.
 
11
ABR
Termini i lloc d'inscripció: fins dia 24 de maig de 2018, a les oficines municipals o a l'adreça electrònica: cultura@ajferreries.org
 
05
MAR
Com vas de reciclatge? Separar correctament els residus és l'única manera de facilitar-ne el reciclatge
 
15
FEB
S'han afegit nous tràmits d'urbanisme 100% telemàtics
 
23
GEN
Oberts els terminis de presentació d'obres i/o treballs als concursos de dibuix, fotografia, literari F. Albranca i Sant Bartomeu de pintura 2018, i del Premi d'Investigació sobre Ferreries bienni 2018-2019
 
19
GEN
Obert el termini de sol·licituds per participar en el Mercat artesà i agroalimentari, que es realitza cada dissabte de 09 a 13.00h.
 
26
SET
A les 20.00 hores al Pla de l’Església
 
30
AGO
Per a coneixement general es fa públic que mitjançant acord de Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de data 27/07/2017, es va acordar designar festes locals de Ferreries per a l'any 2018 els dos dies següents: - Dia 17 de gener, festa de Sant Antoni - Dia 26 de desembre, segona festa de Nadal
 
31
MAI
Amb l'ajuda de tots aconseguirem un Ferreries millor
 
11
MAI
A partir del dia 11/05/2017 estaran disponibles nous tràmits en línia.
 
31
MAR
El procés participatiu del Pla Menorca Jove, està format per diferents accions, entre elles unes enquestes dirigides a la gent jove de 14 a 30 anys. Aquestes enquestes es poden contestar de forma breu des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o web. Us adjuntem els enllaços de les dues enquestes.
 
18
MAI
Ja podeu presentar la vostra sol·licitud per la Renda Social, una prestació econòmica que durant el 2016 anirà adreçada a famílies sense ingressos amb menors a càrrec.
 
25
NOV
El Museu de Ciències Naturals de Menorca es troba situat en les àmplies i senyorials cases de la finca Binissuès del segle XVIII, en plena natura i amb unes precioses vistes al camp menorquí. Binissuès es troba a la carretera entre Ferreries i Ciutadella, al Km 36 desviament Camí ets Alocs, del municipi de Ferreries.
 
01
ABR
Els ciutadans de les Illes Balears ja poden demanar cita prèvia al metge per internet al nou portal del Servei de Salut www.ibsalut.es El nou portal web del Servei de Salut de les Illes Balears neix com un nou canal de comunicació àgil i eficaç entre els usuaris i el Servei de Salut. Es tracta d’una nova plataforma acordada amb els nous temps i les noves tecnologies de la comunicació, dirigida als usuaris de la sanitat balear com una eina que els permetrà gestionar un gran nombre de serveis per mitjà d’Internet.
 
Properes activitats
 
 
 
 
 
 Taller a càrrec de Krea.Divendres 31 d'agost, a les 20.00 h.
Carrer Nou
 
 Cinema Infantil: 'Ferdinand'.Diumenge 27 de Maig, a les 18.30 h.
Auditori de Ferreries.
 
 Audicions d'Instrument de l'Escola de Música de Ferreries.Diumenge 27 de Maig, a les 11 h.
Auditori de Ferreries.
 
 Audicions d'Instrument de l'Escola de Música de Ferreries.Diumenge 27 de maig, a les 11.00 h.
Auditori de Ferreries.
 
 Cinema Infantil "Ferdinand".Diumenge 27 de maig, a les 18.30 h.
Auditori de Ferreries.
 
 Campionat de Truc Ràpid i paella popular.Diumenge 27 de maig, a partir de les 10.00 h.
Cas Vesins.
 
 50 hores de tennis.Diumenge 27 de maig, a partir de les 09.00 h.
Pistes de tennis.
 
 Ple ordinari.Dijous 31 de maig, a les 20.00 h.
Sala de Plens.
 
 Orquestra Ferredella.Divendres 1 de Juny, a les 20 h.
Auditori de Ferreries.
 
 Actuació Aikau.Dissabte 02 de juny, a les 11.00 h.
Plaça Espanya.
Contactau amb l'Ajuntament
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o per a qualsevol altra qüestió, dirigiu-vos a l'Ajuntament de Ferreries (carrer de Sant Bartomeu, 55, tel. 971 37 30 03) o emplenau aquest formulari.

Formulari de contacte

Mirarem de donar resposta a les vostra sol·licitud al més aviat possible.
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut