Ajuntament de Ferreries
Darreres notícies

 
 
 
14
AGO
La biblioteca canvia l'horari del 19 d'agost al 16 de setembre.
 
13
AGO
L’any 2009 l’Ajuntament de Ferreries va assumir el repte d’adherir-se al Pla de creació de places d’educació infantil promogut per les diferents administracions. Des d'aleshores, l'Ajuntament ha apostat per una educació de qualitat adherint-se en els darrers anys al Pacte per l’equitat educativa de 0 a 3 anys.
 
10
AGO
Des del Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) es continua amb la campanya de sensibilització #nosiguisase amb la finalitat de conscienciar sobre el consum abusiu d'alcohol en les festes populars de les Illes Balears, enviant missatges preventius a totes aquelles persones que participen i les gaudeixen.
 
10
AGO
Les festes d’estiu ja han arribat i aquest any vénen acompanyades del got reutilitzable per reduir la generació de residus i evitar que els carrers i places dels pobles acabin plens d’envasos i gots d’un sòl ús amb escasses opcions de reciclatge! L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir els residus.
 
09
AGO
(Del 9 al 25 d'agost 2019)
 
05
AGO
Davant la recent sentència desfavorable del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma contra la resolució del Ple de l’Ajuntament de Ferreries mitjançant la qual s’havia aprovat de forma definitiva la incorporació al catàleg de camins municipals del tram de Camí den Kane que transcorre per l’interior de la finca de Binimoti, l’Ajuntament de Ferreries seguirà defensant amb tots els instruments al seu abast la titularitat pública d'aquest tram .
 
25
JUL
Els mostradors han d'estar enllestits dia 15 d'agost.
 
04
JUL
Amb motiu dels Divendres a la fresca, quedaran tancats els carrers: C/ de la Pau, C/ Fred (fins a l'alçada del C/ Bisbe Sever) , C/ Sant Josep, C/ Degà Febrer, C/ Pau Pons i C/ Sant Bartomeu (fins a l'alçada del C/ de sa Font). Els carrers quedaran tancats al trànsit i lliures de vehicles de 17.00 h a 23.00 h.
 
01
JUN
En voluntària, de l'1 de juny al 31 de juliol de 2019. Domiciliacions, el 24 de juny de 2019
 
30
MAI
A Ferreries, cada divendres sortim a la fresca per gaudir de les nits d'estiu en bona companyia, música, actuacions infantils, mostra de producte local i art, tallers, rutes literàries, exposicions, visites per a conèixer oficis i productes artesans... Tots hi sou convidats!
 
28
DES
Obert el termini de sol·licituds per participar en el Mercat artesà i agroalimentari, que es realitza cada dissabte de 09 a 13.00h.
 
Properes activitats
 
 
 
 
 
 Divendres a la Fresca.Dissabte 28 de juny, a les 19.00 h.
Plaça d'Espanya.
 
 Tir al Plat Sant Bartomeu 2019.Diumenge 18 d'agost a les 10.00 h.
Finca Terra- Roja.
 
 Triangular de futbol entre Club Esportiu Ferreries, Atlètic de Villacarlos i CE Alaior.Diumenge 18 d'agost a les 18.30 h.
Camp de futbol Sant Bartomeu.
 
 Jornada de conscienciació Prou plàstic a la mar.Diumenge 18 d'agost, a les 10.00 h.
Devora sa cova SaCigala de Cala Galdana.
 
 Cursa Ciclista Sant Bartomeu i Cronoescalada Sant Pere.Diumenge 18 d'agost, a les 17.00 h.
Polígon industrial de Ferreries.
 
 Trail Cronoescalada Pujada a s'Ermita.Diumenge 18 d'agost, a les 19.30 h.
Punt de trobada: plaça de Francesc d'Albranca.
 
 Concert amb el grup musical Binigaus Band.Diumenge 18 d'agost, a les 21.30 h.
Plaça d’Espanya.
 
 XII Campionat del Món de Truc.Dilluns 19 d'agost, a les 18.00 h.
Carrer de Sant Bartomeu.
 
 Concert del grup Chepito y los Mambo-Chá.Dilluns 19 d'agost, a les 21.00 h.
Plaça d’Espanya.
Contactau amb l'Ajuntament
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o per a qualsevol altra qüestió, dirigiu-vos a l'Ajuntament de Ferreries (carrer de Sant Bartomeu, 55, tel. 971 37 30 03) o emplenau aquest formulari.

Formulari de contacte

Mirarem de donar resposta a les vostra sol·licitud al més aviat possible.
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut