Ajuntament de Ferreries
Darreres notícies

 
 
 
15
JUN
Es comunica que dia 25 de juliol de 2018 acabará el termini d'inscripció per instal·lar casetes de fira, atraccións o llocs de venda ambulant durant les festes de San Bartomeu-2018
 
01
JUN
Es perllonga el termini de la convocatòria extraordinària per a la concessió de llocs per a la participació en el mercat inclòs dins el programa «Divendres a la Fresca» i es deixa obert fins que es cobreixin els 25 llocs de venta.
 
31
MAI
Ja podeu descarregar la programació del mes de juny 2018 de l'Auditori de Ferreries.
 
29
MAI
No hi ha esport al món que posi el teu cor més en forma que el Recycling. SEPARAR i RECICLAR té efectes demostrats sobre el futur sostenible de Menorca. Practica Recycling almenys 3 dies a la setmana i descobreix com el teu cor i la teva illa es tornen cada dia més i més verds.
 
05
MAR
Com vas de reciclatge? Separar correctament els residus és l'única manera de facilitar-ne el reciclatge
 
15
FEB
S'han afegit nous tràmits d'urbanisme 100% telemàtics
 
23
GEN
Oberts els terminis de presentació d'obres i/o treballs als concursos de dibuix, fotografia, literari F. Albranca i Sant Bartomeu de pintura 2018, i del Premi d'Investigació sobre Ferreries bienni 2018-2019
 
19
GEN
Obert el termini de sol·licituds per participar en el Mercat artesà i agroalimentari, que es realitza cada dissabte de 09 a 13.00h.
 
26
SET
A les 20.00 hores al Pla de l’Església
 
30
AGO
Per a coneixement general es fa públic que mitjançant acord de Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de data 27/07/2017, es va acordar designar festes locals de Ferreries per a l'any 2018 els dos dies següents: - Dia 17 de gener, festa de Sant Antoni - Dia 26 de desembre, segona festa de Nadal
 
31
MAI
Amb l'ajuda de tots aconseguirem un Ferreries millor
 
11
MAI
A partir del dia 11/05/2017 estaran disponibles nous tràmits en línia.
 
31
MAR
El procés participatiu del Pla Menorca Jove, està format per diferents accions, entre elles unes enquestes dirigides a la gent jove de 14 a 30 anys. Aquestes enquestes es poden contestar de forma breu des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o web. Us adjuntem els enllaços de les dues enquestes.
 
18
MAI
Ja podeu presentar la vostra sol·licitud per la Renda Social, una prestació econòmica que durant el 2016 anirà adreçada a famílies sense ingressos amb menors a càrrec.
 
25
NOV
El Museu de Ciències Naturals de Menorca es troba situat en les àmplies i senyorials cases de la finca Binissuès del segle XVIII, en plena natura i amb unes precioses vistes al camp menorquí. Binissuès es troba a la carretera entre Ferreries i Ciutadella, al Km 36 desviament Camí ets Alocs, del municipi de Ferreries.
 
01
ABR
Els ciutadans de les Illes Balears ja poden demanar cita prèvia al metge per internet al nou portal del Servei de Salut www.ibsalut.es El nou portal web del Servei de Salut de les Illes Balears neix com un nou canal de comunicació àgil i eficaç entre els usuaris i el Servei de Salut. Es tracta d’una nova plataforma acordada amb els nous temps i les noves tecnologies de la comunicació, dirigida als usuaris de la sanitat balear com una eina que els permetrà gestionar un gran nombre de serveis per mitjà d’Internet.
 
Properes activitats
 
 
 
 
 
 'De París a Broadway', Concert de Piano i Veu amb Anne Mc.Millan i Laurence Verna.Diumenge 1 de Juliol, a les 21 h.
Auditori de Ferreries.
 
 Jornada de portes obertes Hort Sant Patrici.Divendres 22 de juny, de 19 a 22.00h.
Hort Sant Patrici.
 
 Festa de final de curs.Divendres 22 de juny, a les 19.00 h.
Pati de l'escola.
 
 Mercat artesà i agroalimentari.Dissabte 23 de juny, de les 09.00 h a les 13.00 h.
Plaça d'Espanya.
 
 Ple ordinari.Dijous 28 de juny, a les 20.00 h.
Sala de Plens.
 
 El Consorci presenta: practica Recycling, un nou esport per a totes les edats.Dijous 28 de juny, de 10 a 13h per Cala Galdana i de 19.30 a 20.30h per Ferreries.
Cala Galdana i Ferreries.
 
 Actuació La Xaranga del Xubec.Divendres 29 de juny, a les 19.00 h.
Plaça d’Espanya, carrer Fred, Pla de l’Església.
 
 Taller de bijuteria a càrrec de Marga Flors Bijous.Divendres 29 de juny, a les 20.00 h.
Carrer Nou.
 
 Aprèn els primers passos de Lindy Hop i ballada.Divendres 29 de juny, a les 21.30 h.
Plaça Espanya.
 
 Festival de l'Escola de Dansa de Ferreries.Dissabte 30 de juny, a les 20.00 h.
Plaça d'Espanya.
Contactau amb l'Ajuntament
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o per a qualsevol altra qüestió, dirigiu-vos a l'Ajuntament de Ferreries (carrer de Sant Bartomeu, 55, tel. 971 37 30 03) o emplenau aquest formulari.

Formulari de contacte

Mirarem de donar resposta a les vostra sol·licitud al més aviat possible.
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut