Ajuntament de Ferreries
Imatge Tornen les Rondalles, ara de forma virtual!
 

Rutes Rondallístiques Virtuals

Imatge L’Ajuntament, vist l’èxit que tingueren les rutes rondallístiques pels comerços del poble en el marc del projecte Abril, contes mil i responent a la petició de la gent que no va poder escoltar les rondalles quan es contaren en les rutes, ha decidit d’enregistrar-les en la seva versió completa i confegir una ruta virtual, perquè la gent les pugui escoltar en el moment en què ho trobi convenient.

Com es podrà fer per escoltar les rondalles?
Comprovau si teniu un lector de QR al vostre mòbil. Si no és així, baixeu-vos-el (és gratis). A cada botiga que participà en la ruta, trobareu la figura que representa la rondalla amb un codi QR que us connectarà automàticament a la versió completa de la rondalla en la veu de diferents contadors del nostre poble.

Així mateix, si voleu tornar a sentir les rondalles còmodament des de casa i sense fer la ruta a peu, podeu clicar l'enllaç que teniu més avall i se us obrirà un mapa IDE del poble en què s’indiquen els comerços col·laboradors amb el projecte. Si clicau en qualsevol d’ells hi veureu la figura de la rondalla, l’àudio amb l’enregistrament, el document amb el text complet de la narració i també informació del comerç col·laborador.

Des de l’Ajuntament, volem agrair de tot cor la col·laboració de tots els comerços del poble que han donat suport a la iniciativa: Supermercat Nofre Janer, Carnisseria Barber, Loar Ferreries, Can Febrer, Centre de Jardineria Truvi, Café Balear, Bar Feymar, Bar Dylan, Bar Isis, Bar Gurea, Esports Bosch, Ca’n Doblas, Calçats Truyol, Àrnica, Instel 2010, Eines Ferreries, Ca na Clara, Sa Botiga, Es Violí, Nuria Deyà, Bernardino, Toy Planet, D'Casa, Maria Janer Artesania, Perruqueria Benjamí, Ca na Genera, Samoa, Astres, Panaderia Pedro, Panaderia Los Claveles, Forn Can Marc, Pastisseria artesana Lluís Febrer, Sa Llibreria, Decoraciones Menorca, Mesón Rias Baixas, Bebelin, Sa Parafarmàcia, Instal·lacions Barber Coll i Sastre Cardona. Sense la seva bona disposició aquesta iniciativa no hagués estat possible.

Volem donar també les gràcies a totes les persones que han enregistrat les diferents rondalles. Amb les seves veus han donat vida a les narracions, alhora que han contribuït que aquestes rondalles tan nostres no es perdin en l’oblit. Gràcies idò a na Nena de Binicanó, a en Xesc de Barbatxí, a en Nito de Sobrevell, a na Nena Allès, a na Júlia Coll, a en Joan Coll, a na Tonia Coll, a en Marc Florit, a n’Anna Tudurí, a na Lara Juanola, a en Toni Serra, a en Sergi Pons, a na Maria Pons Serra, a na Maria Pons, a en Bep Cardona, a na Júlia Al·lès i a en Pere Al·lès. Així mateix, volem agrair la feina feta per na Teresa Capdevila que ens ha ajudat a transcriure les rondalles així com la d'en Pere Marí, que ha composat, expressament per a aquest projecte, la melodia que serveix d’introducció a les rondalles.

Els personatges de les rondalles seguiran presents als bars, restaurants i comerços del municipi, almenys a partir d'avui 1 de juliol fins al 8 de setembre, període en què es duran a terme els Divendres a la Fresca. Des de casa o, millor, fent una volta pels carrers, us convidam a seguir disfrutant d’aquesta ruta rondallística!

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut