Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
Imatge El proper dia 26 de gener des de les 9h fins a les 13h30m celebrarem al Centre de Formació de l’Auditori les Jornades Feim Xarxa,destinades a famílies, grups juvenils, entitats socials, culturals, educatives i esportives.
 

Jornades Feim Xarxa.

Imatge El proper dia 26 de gener des de les 9h fins a les 13h30m celebrarem al Centre de Formació de l’Auditori les Jornades Feim Xarxa, organitzades per l’Ajuntament de Ferreries.

Aquestes Jornades sorgeixen del convenciment tant de l’Ajuntament com de diferents sectors socioeducatius del poble que cal una formació compartida entre tots els agents implicats en l’educació dels nostres infants i joves (famílies, organitzacions juvenils, entitats culturals, esportives, educatives, lúdiques…) per tal d’aprofundir en diferents aspectes del context social de Ferreries i planificar de manera conjunta un espai facilitador de creixement, compromès, educador, de convivència i integració en el nostre poble.
Comptarem amb el guiatge i assessorament del psicoterapeuta Mauro Bólmida que ens ajudarà a aprofundir i reflexionar en els diferents aspectes que poden millorar el nostre poble perquè sigui autènticament educatiu i saludable.

Per inscriure-us a les Jornades podeu entrar directament a l'enllaç que teniu més avall.

Us hi esperam!
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut