Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
Després de mesos de tramitació, finalment s’ha aprovat la gestió dels serveis que es trobaven en licitació en dos Plens Extraordinaris celebrats el passat 4 de novembre i, ahir, 11 de novembre. A més, en aquest últim s’ha realitzat una modificació pressupostària per fer front a la torrentada.
 

Adjudicació de la residència geriàtrica i el centre de dia, i de l'escola Ses Oronelles.

El Ple de l'Ajuntament de Ferreries aprova per unanimitat la contractació dels serveis del geriàtric municipal i el centre de dia i de l'escola infantil de Ses Oronelles. Després de mesos de tramitació d'ambdós casos, l'Ajuntament celebra haver arribat per fi a la fase d'adjudicació i així poder començar els dos nous contractes a la major brevetat.

Pel que fa a l'escola infantil de Ses Oronelles el contracte seguirà gestionat com en els últims anys per la cooperativa COEDINFE que ha estat l'adjudicaria després de ser l'única que es presentà a la licitació, tal com es va aprovar en el Ple Municipal Extraordinari celebrat el passat dijous 4 de novembre. Desitjam que l'empresa continuï amb la bona feina realitzada fins ara.

Pel que fa a la residència geriàtrica i el centre de dia el contracte s'ha adjudicat a l'empresa INTRESS que ha presentat la millor oferta durant la licitació, tal com es va aprovar al Ple Extraordinari celebrat ahir, 11 de novembre. Esperam que l'INTRESS, empresa adjudicatària del concurs públic, segueixi amb les bones pràctiques que s'han mostrat fins ara al centre.

A més, el Ple Extraordinari celebrat ahir, 11 de novembre, es va aprovar una modificació pressupostària que permetrà fer front a les despeses ocasionades per la torrentada del mes de setembre, així com altres inversions pendents.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut